-
پودر انبه چیست و چه کابردهایی دارد
دوشنبه 5 تیر 1402 13:53
پودر انبه یک طعم دهنده میوه ای بسیار خوشمزه است که میتوانید برای طعم دادن به انواع سوپ ، خورش، دسر ، کیک و کباب از آن استفاده کنید. پودر انبه را با ادویه انبه اشتباه نگیرید، ادویه انبه ترکیبی از ادویه های مختلف به اضافه پودر انبه است. پودر انبه چیست؟ پودر انبه ( به انگلیسی : powder mango ) یکی از طعم دهنده های فوق...
-
فواید و کابرد پودر گوجه
دوشنبه 5 تیر 1402 13:47
پودر گوجه فرنگی به عنوان طعم دهنده ، رنگ دهنده و عطر دهنده غذا مصرف می شود و اگر با کمی آب مخلوط شود جایگزین مناسبی برای رب گوجه فرنگی است. در فصل تابستان که گوجه فرنگی ها خوش رنگ تر و ارزانتر هستند، می توانید پودر گوجه و چیپس گوجه فرنگی را آماده کرده و در فصل زمستان که دسترسی کمتر به گوجه فرنگی دارید از آنها برای...
-
فواید و کابرد های زنجبیل
دوشنبه 5 تیر 1402 13:31
پودر کاری نام یکی از معروفترین و پرطرفدارترین ادویههایی است که معمولا آشپزها و افرادی که تمایل زیادی به آشپزی دارند آن را به خوبی میشناسند و از پودر کاری در تهیه غذاهای خود استفاده میکنند و به نوعی نسبت به استفاده از آن تمایل خاصی دارند. پودر کاری از جمله ادویههای متعلق به آشپزی شرق دنیا به خصوص پاکستان،...
-
فواید و کاربرد ادویه زنجبیل
دوشنبه 5 تیر 1402 13:22
خواص زنجبیل (Ginger) یکی از قدیمیترین داروهای گیاهی شفابخش است که از هزاران سال پیش مورداستفادهی مردم هند و برخی دیگر از نقاط آسیا بوده است. همچنین استفاده از این گیاه در برخی کشورهای آمریکای جنوبی نیز رواج دارد. زنجبیل که گیاهی زرد و دارای طبع گرم است؛ یکی از مواد غذایی پرکاربرد نیز محسوب میشود که بیشتر مواقع...
-
کاربرد سماق در غذا
دوشنبه 5 تیر 1402 13:17
حتماً تا کنون مزه سماق را در غذاهایی همچون کباب چشیده اید. میوه سماق از درختچه ای کوهستانی که به شکل خوشه ای در کنار هم قرار دارند به دست می آید و پس از کوبیده شدن میوه ها به صورت ادویه و چاشنی در غذاها استفاده می شود. اگر به طور مشخص به شجره خانوادگی این گیاه بپردازیم باید گفت سماق از راسته افراسانان و از تیره پسته...
-
فواید و خواص پودر پیاز
یکشنبه 4 تیر 1402 11:11
نمک پیاز تولید تجاری اولیه نمک پیاز فقط مخلوطی از پودر پیاز و نمک بود. به عنوان مثال برای تولیدات تجاری اولیه اضافه کردن یک قسمت نمک به هر پنج قسمت پیاز خشک شده است. نمونه های دیگر معمولاً از پیاز و نمک دانه خشک شده استفاده می کنند و معمولاً شامل یک ماده ضد پوسیدگی می باشند. تولید تجاری نمک پیاز شامل فرمولاسیون...
-
خواص های شگفت انگیز فلفل سیاه
یکشنبه 4 تیر 1402 11:06
فلفل ها انواع مختلف و گوناگونی دارند که در میان تمام آن ها، فلفل سیاه است که ابتدا پخته و خشک می شود. بوته ی آن به رنگ های زرد و نارنجی و قرمز می باشد که افراد برای طعم دادن به غذا از آن استفاده می کنند، این ادویه دارای منابع با ارزشی چون ویتامین K و منیزیم، آهن و فیبر می باشد و برای سلامتی پوست و مو و حفظ ایمنی بدن...
-
33 خواص فوق العاده ادویه دارچین
یکشنبه 4 تیر 1402 10:56
زردچوبه گیاهی است از خانواده زنجبیل بهارتفاع حدود یک مترونیم که دارای ساقه متورمی است. گلهای زردچوبه به صورت سنبله و به رنگ سبز مایل به زرد میباشد. خواص زردچوبه برای سلامتی بیشمار است و مطالعات مختلف از تأثیر مثبت آن بر سلامت مغز و بدن حکایت دارند. با این مطلب همراه باشید تا با فواید زردچوبه برای سلامتی آشنا شوید....
-
کاربرد و معرفی انواع دارچین
یکشنبه 4 تیر 1402 10:48
از مزایای چای دارچین می توان کمک به کاهش وزن، بهبود عملکرد دستگاه گوارشی، مبارزه با دیابت، کمک به کاهش استرس، بهبود گردش خون، تقویت سیستم ایمنی بدن، حمایت از سلامت مغز، کاهش التهاب در قاعدگی، کمک به مبارزه با سرطان، مبارزه با التهاب، حمایت از سلامت مردان و مبارزه با آنفولانزای رایج و بیماری های مزمن اشاره کرد. چای...
-
موارد مصرف پودر سیر در غذا
یکشنبه 4 تیر 1402 10:38
پودر سیر یکی از ادویه های پرخاصیت بوده که به انواع خوراک ها و غذاهای ایرانی طعم خاصی می دهد. با توجه به خاصیت سیر و پودر آن، علاوه بر خاصیت طعم دهندگی، خاصیت های زیاد دیگری از جمله گرمی کردن مواد را به غذا می دهد. به راستی پودر سیر در چه غذاهایی استفاده می شود؟ خواص آن چیست؟ موارد مصرف پودر سیر در غذاها موارد مصرف...
-
همه چیز درباره ادویه چیلی
شنبه 3 تیر 1402 15:43
ادویه چیلی یکی از ادویههای محبوب و پرکاربرد در آشپزی است. این ادویه با طعم و عطر تند و تیز خود، برخی غذاها را به یک سطح جدید از مزه و هیجان تبدیل میکند. در این مقاله، به بررسی ادویه چیلی، خواص آن و کاربردهای متنوعش در آشپزی خواهیم پرداخت. بخش اول: معرفی ادویه چیلی در این بخش، به توضیح اجمالی درباره ادویه چیلی خواهیم...
-
معرفی کامل ادویه پیتزا
شنبه 3 تیر 1402 15:38
پیتزا به عنوان یکی از محبوبترین غذاهای جهانی شناخته شده است. طعم و مزه بینظیر پیتزا، ناشی از ترکیبات مختلفی است که در تهیه آن به کار میروند. ادویهها نقش بسیار مهمی در ایجاد طعم و عطر ویژه پیتزا دارند. در این مقاله، به بررسی ادویههای مورد استفاده در تهیه پیتزا و اهمیت آنها خواهیم پرداخت. بخش اول: اهمیت استفاده از...
-
استفاده از ادویه ماست و خیار
شنبه 3 تیر 1402 15:07
ادویهها و افزودنیها در آشپزی به عنوان عناصر مهمی شناخته شدهاند که به غذاها طعم و مزه خاصی میبخشند. یکی از ادویههای محبوب و پرکاربرد در آشپزی، ماست و خیار است. در این مقاله، به معرفی و بررسی خواص و کاربردهای این ادویه در آشپزی پرداخته خواهد شد. بخش اول: تعریف ادویه ماست و خیار در این بخش، تعریف و شناخت دقیقی از...
-
معرفی کامل خواص آویشن
شنبه 3 تیر 1402 14:52
معرفی آویشن آویشن گیاهی است با نام علمی (Thymes) و به خانواده نعناعیان تعلق دارد. منشأ پیدایش این گیاه حوزه دریای مدیترانه است. آویشن گیاهی مقاوم، بوتهای و چندساله است که با گلهایی به رنگ صورتی و بنفش در طبیعت دیده میشود و زنبورهای عسل را مجذوب خود میکند. آویشن برگهایی کوچک با کرکهای ریزی، میوههایی بسیار کوچک و به...
-
ادویه جوجه کباب چیست؟
پنجشنبه 1 تیر 1402 15:36
جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب و معروف در فرهنگ غذایی کشورمان است. در تهیه این غذا، علاوه بر مرغ تازه و کیفیت گوشت، استفاده از ادویهها و افزودنیهای مختلف نقش مهمی را ایفا میکند. در این مقاله، به معرفی و بررسی ادویه جوجه کباب پرداخته خواهد شد. بخش اول: تاریخچه و ریشههای استفاده از ادویه جوجه کباب در این بخش، به...
-
ادویه مرغ و ماهی چیست؟
پنجشنبه 1 تیر 1402 15:30
ادویه مرغ و ماهی، نوعی ادویه ترکیبی با طبع گرم و عطری خاص و دل انگیز است. این ادویه را میتوان برای مزه دار کردن گوشت مرغ و انواع ماهی به کار برده و آنها را به شیوه دلخواه مانند کبابی کردن، سرخ کردن، سوخاری کردن، گریل کردن و … طبخ کرد. در ادامه به نکات تکمیلی جهت خرید ادویه مرغ و ماهی خواهیم پرداخت. شاید تا به حال از...
-
ادویه نرم کننده گوشت چیست؟
پنجشنبه 1 تیر 1402 15:21
ادویهها از زمانهای بسیار قدیم در آشپزی مورد استفاده قرار میگرفتند. یکی از نوعهای محبوب ادویه، ادویه نرم کننده گوشت است. این ادویهها به دلیل خاصیتهای خاصی که دارند، مورد توجه آشپزان حرفهای و علاقمندان به آشپزی قرار گرفتهاند. در این مقاله، به معرفی و بررسی ادویه نرم کننده گوشت پرداخته خواهد شد. بخش اول: تاریخچه...
-
ادویه تندوری چیست؟
پنجشنبه 1 تیر 1402 14:50
ادویهها از دستهای از مواد معطر و مزهدهنده است که در آشپزی و تهیه غذاها استفاده میشوند. یکی از این ادویهها، تندوری است که به دلیل طعم تند و خاص خود، محبوبیت بسیاری در بین علاقمندان به غذاهای تند و متنوع دارد. در این مقاله، به بررسی خصوصیات، استفاده و مزایای ادویه تندوری در آشپزی خانگی و صنعتی خواهیم پرداخت. برای...
-
ادویه تندرایزر چیست؟
پنجشنبه 1 تیر 1402 14:41
ادویهها در دنیای آشپزی نقش بسیار مهمی را ایفا میکنند. یکی از این ادویههای بسیار محبوب و تأثیرگذار در دستیابی به طعمهای تند و متفاوت، تندرایزر است. تندرایزر ادویهای قوی و معروف است که از گیاهان و اجزای مختلفی تهیه میشود و به غذاها طعم و عطری منحصر به فرد میبخشد. در این مقاله، به بررسی خصوصیات و خواص تندرایزر،...
-
معرفی کامل ادویه سیب زمینی سرخ کرده
پنجشنبه 1 تیر 1402 14:30
سیب زمینی سرخ کرده و تنوری جزء میان وعده ها یا دسرهای پر طرفدار در سطح جهان هستند. به همین دلیل آشنایی با ادویه سیب زمینی سرخ و تنوری مهم به نظر می رسد تا شما بتوانید آن را به یک طعم ماندگار تبدیل کنید. ادویه سیب زمینی سرخ و تنوری چیست؟ ادویه سیب زمینی سرخ و تنوری چیست؟ سیب زمینی سرخ شده و یا تنوری، بدون استفاده از...
-
درباره ادویه پیتزا
دوشنبه 29 خرداد 1402 11:45
pizza یک فست فود محبوب و پرطرفدار است که از یک نان گرد صاف که آن را به سس آغشته و با پنیر و دیگر مواد پوشانده شده است، گفته میشود. این نان درنهایت در فر قرار میگیرد و پخته میشود. از رایجترین موادی که بر روی پیتزا قرار میگیرد میتوان به ژامبون، قارچ، زیتون، پیاز، فلفل سبز، گوجه فرنگی و… اشاره کرد. دقت داشته باشید...
-
ادویه ماست و خیار و نحوه استفاده آن
دوشنبه 29 خرداد 1402 11:37
ما ایرانیان در کنار سرو غذاهایمان اغلب از سالاد و یا ترکیب خوشمزه ماست و خیار استفاده می کنیم. خیار با داشتن خاصیت ضد سرطانی و افزایش اشتها به عنوان ترکیبی مناسب در کنار غذا به همراه ماست صرف می شود. گفتی است که ترکیب ماست و خیار خود می تواند به عنوان یک میان وعده ی لذیذ برای افراد باشد. ماست سرشار از کلسیم و پروتئین...
-
همه چیز درباره ادویه جوجه کباب
دوشنبه 29 خرداد 1402 11:27
ادویه مخصوص جوجه کباب چه ادویه ایست؟ ادویه جوجه کباب علاوه بر این که روشی ساده برای تهیهی جوجه کباب میباشد، عطر و طعم فوق العادهای را به همراه خواهد داشت. روشهای متفاوتی برای کباب مرغ وجود دارد و در هر کدام از آنها میتوانید از ادویه جوجه کباب برای معطر کردن مرغ استفاده کنید. لازم به ذکر است که استفاده از ادویه...
-
ادویه نرم کننده گوشت تندرایزر
دوشنبه 29 خرداد 1402 11:17
ترد کنندههای گوشت که همچنین تحت عنوان نمکهای ترد کننده شناخته شدهاند، قبل از پختن روی سطح بیرونی گوشت پاشیده میشوند. اما آیا استفاده از پودر ترد کنندهی گوشت خطری ندارد؟ این مقاله را بخوانید تا به جواب این سئوال و موارد بیشتری پی ببرید. آیا میدانستید؟ فیبرهای قابل ارتجاع لاستیک مانندی که رشتههای بافت ماهیچهی...
-
نحوه استفاده از ادویه تندروی
دوشنبه 29 خرداد 1402 11:04
ادویه تندوری چیست؟ تمام کسانی که به آشپزی علاقه دارند یا یک آشپز حرفهای محسوب میشوند، میدانند دنیای ادویهها به قدری بزرگ و شگفتانگیز است که حد ندارد. در واقع، ادویهها به این علت که میتوانند طعم و عطر غذا را کاملا تغییر دهند، بسیار محبوب هستند. یکی از این دوستان خوشمزه ما ادویه تندوری است که این مطلب را به آن...
-
خواص فوق العاده چای سیاه ایرانی
دوشنبه 29 خرداد 1402 10:47
چای سیاه ایرانی و خواص آن پس از آب، چای سیاه پر مصرفترین نوشیدنی در جهان است و در بین خانوادههای ایرانی جایگاه خاصی دارد. جالب است بدانید که چای سیاه ایرانی خالص و اصل (بدون مواد افزودنی) از جمله سالمترین نوشیدنیهای روی کره زمین است ! چای سیاه خواص و فواید بسیار زیادی برای سلامتی انسان دارد زیرا دارای...
-
معرفی کامل انواع چای
پنجشنبه 25 خرداد 1402 10:00
چای نوشیدنی معروف و محبوبی در سراسر دنیاست اما ماجرای علاقهٔ ما ایرانیها به این نوشیدنی با همهٔ دنیا فرق دارد. باور کنید در هیچ کجای دنیا مثل ایران، این نوشیدنی جذاب، مونس مصرفکنندگانش نیست. به مهمانیهای ایرانی نگاه کنید؛ وقتی مهمانها میرسند با چای پذیرایی میشوند، بعد از غذا، هنگام گپوگفت، در ساعات پایانی...
-
معرفی کامل عرقیات
پنجشنبه 25 خرداد 1402 09:55
با خواص انواع عرقیات گیاهی آشنا هستید ؟ امروزه انواع عرق های گیاهی، به یکی از پر طرفدار ترین نوشیدنی ها برای مصارف دارویی تبدیل شده اند؛ به طوری که امروزه بیش از پنجاه نوع گیاه وجود دارد که پس از عرق گیری، تبدیل به یک نوشیدنی با مصارف طبی و دارویی زیاد می شوند. عرق های گیاهی در اصل خواص و راحیه گیاهانی هستند که پس از...
-
خواص حبوبات
پنجشنبه 25 خرداد 1402 09:48
خواص بینظیر حبوبات برای سلامتی بدن چیست؟ ارزش غذایی حبوبات، فواید حبوبات در رژیم غذایی، آشنایی با مزیتهای تغذیه انواع لوبیا، ارزش غذایی لپه، فواید درمانی نخود و عدس، مزیتهای ماش برای سلامت و توصیههای تغذیهای برای مصرف حبوبات را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید. به گزارش خبرنگار ایمنا ، حبوبات ارزش غذایی بسیار...
-
خواص سبزی شوید
پنجشنبه 25 خرداد 1402 09:40
شوید یکی از گیاهان باستانی است و در کتاب های 5000 ساله مصری در مورد کاربرد دارویی آن ذکر شده است. از چند قاشق چای خوری در یک فنجان آب جوش به عنوان یک چای برای آرامش نوزادان مبتلا به کولیک ، برای آرامش اعصاب ، تسکین معده های ناراحت کننده و تقویت خواب استفاده می شد. جویدن دانه ها به عنوان نرم کننده تنفس ، برای کاهش درد...