آشپزی طعم‌دار

در اینجا به معرفی غذاها و ادویه‌های عجیب و خوش‌طعم برای آشپزی می‌پردازیم.

آشپزی طعم‌دار

در اینجا به معرفی غذاها و ادویه‌های عجیب و خوش‌طعم برای آشپزی می‌پردازیم.

خواص و مضرات کامل فلفل سیاه

خواص بیشمار فلفل سیاه برای زن و مرد و کودک و نسخه های درمانی آن

فلفل سیاه شامل میوه های خشک شده تیره رنگ گیاه فلفل می باشد که بومی جنوب هند محسوب می شود. فلفل سیاه به عنوان ادویه و چاشنی استفاده می شود. فلفل سیاه گیاهی بالارونده محسوب می شود که دارای ریشه های ساقه خیز و کوتاه می باشد.

خواص فلفل سیاه

فلفل سیاه طعم تند و سوزنده ای دارد و همچنین یک گیاه دارویی خوراکی با فواید بسیار زیاد محسوب می شود. فلفل سیاه از بوته ای باریک و بلند تشکیل شده است، که در رنگ های متنوعی چون سبز ، قرمز ، زرد و نارنجی می باشد، که برای خوش طعم کردن غذا از آن استفاده می شود.

اما در میان سایر فلفل ها، فلفل سیاه شایع ترین نوع می باشد که آنها ابتدا پخته و سپس خشک می شوند.

آیا فلفل سیاه برای شما خوب و مناسب است؟

این ادویه یک منبع عالی از منیزیم، ویتامین K، آهن و فیبر است. همچنین حاوی روغن ضروری به نام پیپرین است که در هنگام آروماتراپی، برای کاهش درد عضلات، مسائل گوارشی و حتی آرتریت التهابی مورد استفاده قرار می گیرد.

فلفل سیاه همچنین دارای خواص ضد باکتری، آنتی اکسیدانی، تقویت کننده سیستم ایمنی و کاهش تب است.

فلفل همچنین میتواند برای افرادی که قصد ترک سیگار را دارند، به طور موثری کمک کننده باشد. فلفل سیاه باید در مقادیر متوسط مصرف شود و از مصرف بیش از حد آن اجتناب شود. زیرا یک ادویه است و نوعی از غذا محسوب نمی شود.

هنگامی که با مواد دیگری مانند زردچوبه، دارچین و زیره سبز مورد استفاده قرار میگیرد، ترکیبی عالی از ادویه ها را تشکیل می دهد.

یک قاشق غذا خوری فلفل سیاه (6 گرم) حاوی :

کالری :15.9

کربو هیدرات :4.1 گرم

چربی و کلسترول:0 گرم

سدیم :حدود 3 میلی گرم

فیبر رژِیمی :2 گرم

فلفل سیاه همچنین حاوی ویتامین C (حدود 2 درصد از میزان توصیه شده )

کلسیم (3 درصد از میزان توصیه شده )

آهن (10 درصداز میزان توصیه شده )

پروتئین حدود 0.7 گرم است.

 خاصیت فلفل سیاه

خواص و فواید فلفل سیاه

مزایای فلفل سیاه برای سلامتی:

1. بهبود سلامت گوارش:

گوارش و آنزیم ها را تحریک می کند، بنابراین اینگونه هضم را افزایش می دهد. زمانی که فلفل سیاه مصرف می کنید به خصوص با وعده های غذایی، میتواند توانایی هضم غذا را افزایش دهد.

در بخش سلامت نمناک می خوانید که تحقیقات نشان داده است که فلفل سیاه اثرات مثبتی بر آنزیم های پانکراس نیز دارد. فلفل سیاه همچنین به کاهش گاز معده کمک می کند و می تواند در درمان اختلالات کولیک موثر باشد و از بیماری های صرع نیز جلوگیری می کند.

2. فلفل سیاه برای جلوگیری از سرطان:

مطالعات نشان دادند که از پیپرین موجود در فلفل سیاه، فعالیت های محافظتی را علیه انواع مختلف سرطان انجام می دهد. همچنین جذب مواد مغذی دیگر مانند سلنیوم، کورکومین، بتاکاروتن و ویتامین های B را در روده های شما را افزایش می دهند، که تمام این مواد مغذی برای سلامت روده و پیشگیری از سرطان موثر می باشند.

یکی دیگر از مطالعات نشان می دهد که استرس بر روی رکتوم را کاهش می دهد و به جلوگیری از سرطان کولون کمک می کند. همچنین خواص مشابهی در موارد سرطان پروستات نیز دارد و یک، داروی شیمی درمانی در درمان سرطان پروستات مورد استفاده قرار می گیرد.

3. فلفل سیاه برای کاهش فشار خون:

فلفل سیاه می تواند فشار خون را در حیوانات کاهش دهد، و اثرات مشابهی نیز در انسان وجود دارد. مصرف پیپرین در کنترل فشار خون به اثبات رسیده است.

4. فلفل سیاه برای کمک به کاهش وزن:

مطالعات نشان دادند که ترکیبات پیپرین که در فلفل سیاه وجود دارد که با تشکیل و انباشت سلول های چربی مبارزه می کند. همچنین می تواند به اهداف کاهش وزن شما کمک کند و یک جایگزین مناسبی در درمان مسائل مربوط به چاقی و چربی بیش از حد می باشد.

فلفل سیاه را بر رژیم غذایی روزانه خود برای کاهش وزن اضافه کنید، زیرا یک قاشق چای خوری از آن فقط 8 کالری دارد. می توانید از این ادویه بر روی سینه مرغ و یا سبزیجات کبابی استفاده کنید.

5. درمان سرماخوردگی و سرفه با فلفل سیاه:

فلفل سیاه برای این منظور درعلم پزشکی باستانی چینی سالها مورد استفاده قرار می گرفته است. زیرا گردش خون و جریان مخاطی را تحریک می کند و هنگامی که با عسل ترکیب کنید، اثربخشی آن افزایش می یابد و به عنوان یک عامل سرکوب کننده طبیعی سرفه به کار می رود.

به سادگی یک قاشق چای خوری فلفل سیاه را با دو قاشق غذاخوری عسل، در یک فنجان مخلوط کنید، مقداری آب جوش را به آن بیفزایید و اجازه دهید تا حدود 15 دقیقه بماند. سپس نوشیدنی را میل کنید. آن را سه بار در روز تکرار کنید تا از گرفتگی و احتقان سینوس ها رها شوید.

 فلفل سیاه و سرماخوردگی

فلفل سیاه برای درمان سرماخوردگی و سرفه

6. کمک به کاهش علائم آسم با فلفل سیاه:

یک مطالعه انجام شده بر روی بیماران مبتلا به آسم نشان داد، که گنجاندن فلفل در رژیم غذایی آنها کمک کرد تا شرایط شان بهبود بخشد. فلفل سیاه دستگاه تنفسی را پاک می کند و سایر علائم مربوط به آسم را کاهش می دهد.

7. فلفل سیاه برای مبارزه با عفونت:

خواص ضد باکتری فلفل سیاه در اینجا نقش ایفا می کند و به جلوگیری از عفونت و گسترش بیماری ها کمک می کند.

8. فلفل سیاه دارای مزایای آنتی اکسیدانی:

فلفل سیاه اثرات آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارد، که به روش های مختلف بر روی سلامتی تاثیر میگذارد. آنتی اکسیدان ها از آسیب رادیکال های آزاد جلوگیری می کنند و سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهند. در مطالعه دیگری در هند، موش هایی با استرس اکسیداتیو القا شده زمانی که فلفل سیاه مصرف کردند بهبود قابل توجهی در وضعیت آنها مشاهده شد. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید فلفل سیاه و خرید فلفل سیاه عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.

فلفل سیاه بالاترین میزان اکسیدان ها را در تمام مواد غذایی مورد بررسی قرار داده شده، دارد. همچنین دارای بالاترین مقدار فنین است که مزایای سلامتی مختلفی را برای بدن به وجود میاورد. همچنین باعث پیشگیری از بیماری های جدی مانند سرطان میشود.

9. فلفل سیاه برای بهبود سلامت دهان و دندان:

برخی از مطالعات نشان می دهد که مصرف فلفل بر روی دهان و دندان، به دلیل خواص ضد باکتری بسیار موثر است و آنها را از درد و سایر عفونت های دهانی در امان نگه می دارد. فلفل دارای خواص ضد التهابی است ،که از التهاب لثه ها جلوگیری می کند. حتی می توانید فلفل را با نمک مخلوط کنید و برای تسکین دردهای دندانی مورد استفاده قرار دهید.

به سادگی مقدار مساوی از این دو ادویه را با هم ترکیب نمایید و آن را در دهان غرغره کنید و برای دندان درد های شدید می توانید فلفل سیاه را با روغن میخک مخلوط کنید و به منطقه آسیب دیده اعمال نمایید با این حال تحقیقات محدودی در این زمینه وجود دارد، پس بهتر است که قبل از استفاده با دندان پزشک مشورت کنید.

10. فلفل سیاه سلامت مغز را بهبود می بخشد:

فلفل سیاه تاثیرات زیادی بر سلامت مغز دارد. پپرینی که در فلفل سیاه وجود دارد به عنوان یک مهار کننده آنزیم های مسئول تجزیه انتقال دهنده های عصبی عمل می کند.

این آنزیم همچنین عملکرد هورمون دیگری به نام ملاتونین را کاهش می دهد که چرخه خواب و بیداری را تنظیم می کند. این همچنین در کاهش بیماری های پارکینسون اهمیت دارد و آنزیم دیگری را به نام دوپامین که هورمون احساسات خوب است را مختل می کند.

دوپامین در بیماران مبتلا به پارکینسون کم است و مصرف فلفل سیاه باعث کاهش علائم آن می شود. در مورد افسردگی نیز اثرات مشابهی دیده می شود. همچنین می تواند پیری و زوال عقل را به تأخیر بیاندازد و به جلوگیری از آلزایمر کمک کند.

همچنین فعالیت عصبی را در مغز افزایش میدهد، در نتیجه ممکن است تشنج را نیز کاهش دهد. همچنین از سلول های عصبی محافظت می کند و مانع مرگ سلولهای اولیه می شود. علاوه بر همه اینها اثرات مفیدی در بیماران سکته مغزی نشان داده است.

 خوردن فلفل سیاه

بهبود سلامت مغز با فلفل سیاه 

11. فلفل سیاه برای بهبود باروری در مردان:

فلفل سیاه نقش مهمی در بهبود باروری در مردان دارد. ثابت شده است که سطح تستسترون را افزایش می دهد، زیرا غنی از روی و منیزیم است که دو ماده معدنی مهم برای هورمون های جنسی مردانه می باشند.

همچنین تعداد اسپرم و غلظت آن را افزایش می دهد. روی موجود در فلفل نیز در توسعه و حرکت اسپرم کمک کننده است.

12. فلفل سیاه برای کمک به ترک سیگار:

مطالعات نشان داده است که استنشاق بخار ناشی از فلفل سیاه می تواند علائم ناشی از ترک سیگار را کاهش دهد. گرایش های سیگار با استنشاق بخار فلفل سیاه به طور قابل توجهی کاهش می یابد.

13. کمک به درمان دیابت با فلفل سیاه:

آنتی اکسیدان های موجود در فلفل سیاه میتوانند به تثبیت میزان قند خون کمک کنند. آنها تنظیم کننده هیپرگلیسمی هستندو از این طریق به درمان دیابت کمک می کند.

یک مطالعه در سال 2013 ثابت کرده است که روغن فلفل سیاه می تواند دو آنزیم را که نشاسته را به گلوکز بر می گرداند و نشانه های دیابتی را مهار کند.

مصرف فلفل سیاه می تواند جذب گلوکز را نیز به تاخیر بیندازد. پپرین موجود در فلفل سیاه می تواند به عنوان یک عامل افزایش دهنده در کنار متفورمین (داروی دیابت) مورد استفاده قرار گیرد و کمک می کند تا دوز آن افزایش و عوارض جانبی ناشی از آن کاهش پیدا کند.

و در کل به کاهش علائم این بیماری نیز کمک می کند.

14. فلفل سیاه برای درمان سنگ مثانه:

یکی دیگر از خواص فلفل سیاه این است که می تواند به دفع سنگ مثانه کمک شایانی کند. تحقیقات نشان داده است فلفل سیاه برای درمان سنگ در مجاری ادرار موثر است.

15. خاصیت ضدافسردگی فلفل سیاه:

فلفل سیاه یک داروی ضدافسردگی طبیعی است. پپرین موجود در فلفل سیاه مانند یک داروی ضدافسردگی عمل کرده و سیستم عصبی را تحریک می کند. در نتیجه توانایی شناختی افزایش می یابد.

16. فلفل سیاه برای رفع حالت تهوع:

با استفاده از خواص فلفل سیاه می توان انواع ناراحتی های معده را تسکین داد، کافی است یک قاشق چای خوری فلفل سیاه را با یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه در یک لیوان آب گرم مخلوط کنید. این مخلوط را به آرامی بنوشید تا زمانی که احساس تسکین کنید.

 فلفل سیاه برای گلو درد

رفع حالت تهوع با فلفل سیاه 

17. فلفل سیاه برای درمان بیماری سل:

فلفل دارای خواص ضد التهابی است. فلفل سیاه به پاکسازی ریه ها کمک کرده و تولید مخاط درون ریه ها را کاهش می دهد.

پاکسازی ریه ها نیز در کاهش درد قفسه سینه موثر است. خاصیت ضد التهابی موجود در فلفل به درمان التهاب ناشی از سرفه در بیماری سل کمک می کند.

مزایای استفاده از فلفل سیاه برای پوست:

آنتی اکسیدان های قوی که در فلفل سیاه موجود هستند ، مزایای ضدپیری فوق العاده را ارائه می دهند. فلفل سیاه پوست را تمیز می کند و به درمان آکنه و سایر بیماری های پوستی کمک می کند.

18. فلفل سیاه برای مبارزه با چین و چروک:

آنتی اکسیدان های موجود در فلفل سیاه با آسیب رادیکال های آزاد مبارزه می کنند که آنها می توانند نشانه های پیری را ایجاد کنند و به پوست شما آسیب برسانند.

فلفل سیاه علائم پیری زودرس مانند چین و چروک، خطوط ریز و حتی لکه های تیره را از بین می برد. شما می توانید به سادگی فلفل سیاه را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید، تا اثرات تقویت کننده پوست را در آن مشاهده نمایید.

فقط یک قاشق چای خوری فلفل سیاه را با مقدار مساوی از عسل و زردچوبه ترکیب نمایید و آن را به عنوان ماسک روی صورت خود اعمال نمایید و پس از 15 دقیقه با آب سرد شستشو دهید.

19. فلفل سیاه برای سم زدایی پوست:

فلفل سیاه می تواند به عنوان یک اسکراب برای پوست مورد استفاده قرار بگیرد و سلول های مرده را از بین ببرد، که باعث میشود پوست نرم تری داشته باشید. مقداری فلفل سیاه را له کنید و در آب بخیسانید و یک قاشق چای خوری ماست را به آن اضافه نمایید.

سپس این اسکراب روی صورت خود اعمال نماید و بعد از 20 دقیقه بشویید. این اسکراب به حذف سموم از پوست شما کمک می کند و درخشان شدن و نرمی آن را افزایش می دهد، یا همچنین می تواند گردش خون در پوست را ترویج بخشد و اکسیژن و مواد مغذی بیشتری را به پوست شما اهدا کند.

خواص ضد التهابی و ضد باکتری آن به جلوگیری از آکنه نیز کمک می کند.

مزایای استفاده از فلفل سیاه برای مو:

خواص آنتی اکسیدانی فلفل سیاه کمک می کند تا مسائل جدی مو، مانند:شوره سر و ریزش حل شود. همچنین می توانید برای اثر بخشی بهتر، آن را با عسل یا زردچوبه ترکیب کنید.

20. فلفل سیاه برای کمک به درمان شوره سر:

اگر از مشکلات شوره سر رنج می برید، فلفل سیاه یکی از بهترین درمان ها است. یک قاشق چای خوری فلفل سیاه ،له شده را به یک کاسه کشک اضافه کنید و آن را روی پوست سر خود اعمال نمایید و پس از حدود 30 دقیقه با آب بشویید.

می توانید پس از آن از شامپو استفاده کنید. به یاد داشته باشید که از این مخلوط بیش از حد استفاده نکنید، زیرا ممکن است باعث ایجاد سوزش و ناراحتی پوست سر شود.

 فلفل سیاه

درمان شوره سر با فلفل سیاه 

21. فلفل سیاه برای بازسازی و ترمیم مو:

یک قاشق چای خوری از دانه های فلفل سیاه و سفید را با آبلیمو ترکیب نمایید و روی پوست سر و موی خود اعمال کنید. باعث می شود تا موهای شما احیا شود و به آن براقی و درخشندگی و نرمی اهدا می کند و پس از 10 تا 15 دقیقه با آب سرد شستشو دهید.

همچنین می توانید یک قاشق چای خوری فلفل سیاه را با مقدار مساوی عسل ترکیب کنید و به موهای تان اعمال نمایید باعث می شود تا ریشه مو تقویت شود.

چگونگی انتخاب و نگهداری فلفل سیاه:

فلفل سیاه هم به شکل پودر و هم به شکل سالم و کامل یافت می شود. دانه های سالم فلفل بهتر هستند، زیرا احتمال اینکه تقلبی باشند، وجود ندارد. هنگام خریدن دانه های سالم فلفل، دقت کنید که کوچک، سنگین و بدون لکه باشند.

نگهداری فلفل سیاه:

برای نگهداری فلفل سیاه، آن را در ظرف شیشه ای دربسته و بدون هوا گذاشته و ظرف را در جای خنک و خشک قرار دهید. پودر فلفل می تواند حدود سه ماه نگه داری شده، اما دانه های سالم فلفل می توانند برای مدت نامحدودی نگه داری شوند. فریزکردن فلفل هم روش نگه داری خوبی است، اگرچه ممکن است مزه آن تغییرکند و تندتر و قوی تر شود.

عوارض جانبی جدی فلفل سیاه:

1.ایجاد احساس سوزش در معده:

خب، همه می دانیم که فلفل سیاه «تند» است. عقل سلیم به ما می گوید که نباید استفاده از فلفل سیاه را در وعده های غذایی خود محدود کنیم.

اما گاهی همین عقل سلیم پا پس می کشد و کنترل از دست ما خارج می شود! در چنین موردی، مصرف بیش از حد فلفل می تواند به سوزش شدید در معده منجر شود. نگران نباشید، این سوزش بر طرف می شود، و کاملا موقتی است.

2. فلفل سیاه ممکن است که باعث مرگ شود:

این اتفاق بسیار نادر است. اما اگر فلفل به صورت مستقیم مصرف شود، می تواند وارد ریه ها و باعث مرگ شود، به خصوص در مورد کودکان. پس توصیه می شود فلفل سیاه را در ترکیب با غذا مصرف کنید و به صورت مستقیم از آن استفاده نکنید.

3. ایجاد احساس سوزش در چشم با مصرف فلفل سیاه:

یادتان باشد فلفل سیاه تند است! پس از تماس مستقیم آن به پوست تان اجتناب کنید. اگر تصادفا این ادویه با چشم تان تماس داشته باشد، ممکن است باعث احساس سوزش و قرمزی در پوست و چشم تان شود.

4. تداخل فلفل سیاه با برخی از داروهای خاص:

بیمارانی که سیکلوسپورین A، کولینرژیک، دیگوکسین، و سیتوکروم پی 450 مصرف می کنند، بهتر است از مصرف فلفل سیاه اجتناب کنند.

5:احتمال ایجاد اختلالات گوارشی با مصرف فلفل سیاه:

فلفل سیاه ممکن است معده را ناراحت کند یا باعث بروز مشکلات گوارشی شود. بنابراین، بیمارانی که از اختلالات گوارشی رنج می برند نباید فلفل سیاه مصرف کنند.

 فلفل سیاه و فشار خون

مصرف فلفل سیاه چه عوارضی دارد؟

6. ایجاد مشکلات تنفسی با مصرف فلفل سیاه:

نباید فلفل سیاه را استنشاق کرد، زیرا ممکن است به مشکلات دستگاه تنفسی مانند آسم و … منجر شود.

7. فلفل سیاه باعث تحریک می شود:

در مواردی نادر، مصرف فلفل سیاه می تواند به تحریک پوست بینجامد که علائم آن خارش، ورم، و قرمزی پوست هستند.

8. باعث بروز مشکلاتی در دوران بارداری و شیردهی می شود:

اگر باردار هستید، پس بدنتان نسبت به ادویه ها حساس است. در نتیجه از مصرف فلفل سیاه اجتناب کنید. اگر عاشق طعم آن هستید، اندکی را به غذای محبوب خود اضافه کنید.

طعم و مزه ی تند فلفل سیاه می تواند به شیر مادر منتقل شود. بنابراین، اگر در دوران شیردهی به نوزاد خود به سر می برید، از فلفل سیاه دوری کنید.

9. افزایش خشکی پوست با مصرف زیاد فلفل سیاه:

فلفل سیاه را نباید در مقادیر زیاد مصرف کرد، زیرا ممکن است که باعث خشکی پوست شود. اگر پوست خشکی دارید، از مصرف بیش از حد فلفل سیاه اجتناب است.

10.در طول تابستان از مصرف فلفل سیاه اجتناب کنید:

تابستان ها گرم است و فلفل سیاه می تواند حرارت بدن را افزایش دهد و حتی منجر به خونریزی بینی شود. بنابراین تا حد ممکن از مصرف فلفل سیاه در تابستان ها اجتناب کنید.

*برخی سوالات متداول:

آیا مصرف فلفل سیاه برای کلیه ها بد است؟

فلفل سیاه حاوی اگزالات است، که ممکن است سنگ های کلیه را در افراد حساس ایجاد کند. از این رو اگر از عوارض کلیوی رنج می برید یا از مصرف آن جلوگیری کنید یا با پزشک خود مشورت کنید.

چه مقدار فلفل سیاه را میتوان در طول روز مصرف کرد؟

در مورد دوز آن، اطلاعات کافی وجود ندارد. پس بهتر است که طبق دستور پزشک انجام شود.

فواید مصرف فلفل سیاه در صبح چیست؟

اطلاعات کافی در مورد مصرف فلفل سیاه با معده خالی وجود ندارد، پس از انجام آن خودداری کنید.برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید فلفل سیاه و خرید فلفل سیاه عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.

دارچین و همه خواص آن در این مقاله

دارچین نوعی ادویه‌‌ی مقوی است که به‌خاطر تأثیراتش در سلامت بدن از دیرباز جایگاه ویژه‌ای در طب سنتی داشته است. امروزه نیز با کشف خواص درمانی گسترده‌ی آن در بسیاری از کشورها مورد استفاده قرار می‌‌گیرد. بر اساس تحقیقات بین ۲۶ دارویی که منشأ گیاهی دارند، دارچین بالاترین رتبه را در جلوگیری از اکسید شدن سلول‌های بدن داراست. بو، مزه و رنگ بی‌نظیر دارچین، به‌خاطر بخش روغنی درختی‌ است که دارچین از آن گرفته می‌شود. خواص دارویی دارچین حاصل از پوست درخت دارچین است. پوست درخت دارچین حاوی موادی است که در درمان بسیاری از بیماری‌ها مؤثرند. البته برای اینکه خواص دارویی دارچین حفظ شود، ترکیب شیمیایی آن باید دست‌نخورده باقی بماند. ضدالتهاب بودن، کاهش قند خون، افزایش ایمنی بدن در برابر سرطان، حمله‌ قلبی و میکروب‌زدایی از بدن از فواید دارچین است. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید پودر دارچین و خرید پودر دارچین عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.

ارزش غذایی دارچین

یک قاشق سوپ‌‌خوری دارچین شامل: ۱۹ گرم کالری، ۴ گرم فیبر، ۶۸ درصد منگنز، ۸ درصد کلسیم، ۴ درصد آهن و ۳ درصد ویتامین کا و فاقد قند، چربی و پروتئین است. مصرف دارچین حتی به مقدار کم فواید بسیاری دارد و فقط خاصیت آنتی‌اکسیدانی آن دلیل قانع‌کننده‌ای است تا در برنامه‌ی غذایی خود از آن استفاده کنید.

در ادامه ۱۳ فایده‌ی اثبات‌شده‌ی دارچین برای سلامتی را با هم مرور می‌کنیم؛ با ما همراه باشید.

۱. منبع غنی آنتی‌اکسیدان

بر اساس آمار انجمن درمان کالیفرنیا (OTAC) دارچین در بین مواد دارای آنتی‌اکسیدان رتبه‌ی هفتم را به‌دست آورده است که نشان می‌دهد مقدار بسیار زیادی آنتی‌اکسیدان در آن وجود دارد. در میان ادویه‌ها نیز دارچین بیشترین مقدار آنتی‌اکسیدان را دارد حتی بیشتر از سیر، آویشن و رزماری.

خواص درمانی دارچین به‌خاطر آنتی‌اکسیدان‌هایی است که با نام‌های پلی‌فنول، فنولیک‌اسید و فلاونیدها شناخته می‌شوند. این آنتی‌اکسیدان‌ها بیشتر در خوراکی‌هایی مانند شکلات تلخ و انواع توت‌ها وجود دارند و استرس را کاهش می‌دهند.




۲. خواص ضدالتهابی

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در دارچین به دلیل دارا بودن خاصیت ضدالتهابی خطر ابتلا به سرطان و حمله‌ی قلبی را کاهش می‌دهند و عملکرد مغز را بهبود می‌بخشند. محققان دریافته‌اند بیش از ۷ نوع فلاونید که تنها در دارچین وجود دارد، در درمان التهاب‌های بدن بسیار مؤثر است.

به همین خاطر است که دارچین در تسکین انواع درد نقش مهمی دارد. نتایج تحقیقات نشان داده است که دارچین می‌تواند به احیای بافت زخمی‌شده، کاهش درد قاعدگی و کنترل حساسیت‌های فصلی کمک کند.




۳. محافظت از قلب

خواص دارچین

یکی دیگر از فواید اثبات‌شده‌ی دارچین، تأثیر آن در کاهش ابتلا به عوامل بیماری‌های قلبی مانند فشار خون، کلسترول و تری‌گلیسرید است.

مواد ویژه‌ی موجود در دارچین می‌توانند کلسترول بد خون (LDL) را کاهش دهند و کلسترول خوب خون (HDL) را ثابت نگه دارند. همچنین این مواد می‌توانند فشار خون را که یکی از عوامل مهم بروز حملات قلبی است، کاهش بدهند.

همچنین دارچین با کمک به انعقاد سلول‌های خون در جلوگیری از خونریزی‌‌ها مؤثر است. از دیگر فواید دارچین می‌توان به تأثیر آن در افزایش گردش خون و افزایش سرعت بهبود بخش‌های آسیب‌دیده‌ی بدن اشاره کرد.




۴. مقابله با دیابت

جالب است بدانید که دارچین به‌عنوان یک ماده‌ی غذایی ضددیابت شناخته شده است. زیرا از طرفی قند خون را کاهش می‌دهد و از طرف دیگر میزان حساسیت هورمون انسولین (تنظیم‌کننده‌ی قند خون) را افزایش می‌دهد.

دیابت زمانی رخ می‌دهد که انسولین کارایی خود را از دست بدهد و نتواند میزان قند خون را کنترل کند یا فرد نتواند مقدار قند موردنیاز بدنش را مدیریت کند. از دست رفتن کارایی انسولین ممکن است به علت اضافه وزن یا کاهش سوخت‌و‌ساز بدن باشد.

اما دارچین چگونه با دیابت مقابله می‌کند؟ در خون آنزیم‌هایی به‌نام آلانین وجود دارد که باعث می‌شود گلوکز (قند) جذب خون شود. هنگامی که دارچین وارد بدن می شود این آنزیم‌ها را غیر فعال می‌کند و باعث می‌شود قند واردشده بدون اینکه جذب خون شود، دفع شود.

تحقیقات متعدد نشان داده‌اند که افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ با مصرف دارچین می‌توانند پس از مدتی اثرات مثبت آن را در کاهش قند خون مشاهده کنند.




۵. جلوگیری از کاهش سطح یادگیری و مراقبت از فعالیت‌های مغزی

پژوهشگران اثبات کرده‌اند که خواص آنتی‌اکسیدانی دارچین می‌تواند از مغز در برابر بیماری‌های مرتبط با آن مانند پارکینسون و آلزایمر محافظت کند.

دارچین باعث فعال شدن پروتئین‌هایی می‌شود که از ذهن در برابر عوامل مخرب محافظت می‌کند. همچنین این ماده با جلوگیری از مصرف مورفین توسط سلول‌ها و مقابله با خودتخریبی آنها از اثرات منفی استرس می‌کاهد.

۶. کاهش احتمال ابتلا به سرطان

دارچین به‌خاطر دارا بودن خواص آنتی‌اکسیدانی از تخریب دی‌ان‌ای، جهش سلولی و رشد تومورهای سرطانی جلوگیری می‌کند. تحقیقات نشان داده است که خواص دارویی ذکرشده‌ به علت وجود ماده‌ای به‌نام سینامالدهید است. همچنین این خاصیت باعث می‌شود سلول‌های مستعد ابتلا به سرطان، خودبه‌خود تخریب شوند. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید پودر دارچین و خرید پودر دارچین عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.

دارچین به‌طور ویژه در سلامت روده‌ی بزرگ نقش مهمی دارد و از ابتلا به سرطان روده بزرگ جلوگیری می‌کند.

۷. جلوگیری از عفونت و ورود ویروس‌ها

دارچین یک آنتی‌بیوتیک، آنتی‌میکروب، آنتی‌ویروس و ضدقارچ طبیعی برای بدن است و به همین دلیل در برابر بسیاری از بیماری‌ها از بدن محافظت می‌کند. همه‌ی این خاصیت‌ها به‌خاطر روغن مخصوصی است که در دارچین وجود دارد. این روغن از بروز اثرات نامطلوب در سیستم گوارش، پوست و همچنین ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا جلوگیری می‌کند.

تحقیقات نشان داده‌اند که روغن دارچین حتی می‌تواند خطر ابتلا به ویروس اچ‌آی‌وی را نیز کاهش بدهد.




۸. حفظ سلامت دندان‌ها و خوشبوکننده‌ی دهان

یافته‌های اخیر نشان داده‌اند که دارچین در مبارزه با باکتری‌هایی که در میکروفلورای دهان وجود دارند و باعث پوسیدگی دندان و ایجاد حفره در دندان، عفونت زبان و بوی بد دهان می‌شوند، نقش مهمی ایفا کند. روغن دارچین در مقایسه با سایر گیاه‌های تست‌شده، بیشترین توانایی را در حفظ سلامت دهان و دندان دارد و مانند یک دهان‌شویه‌ی طبیعی عمل می‌کند.

دارچین نیز مانند نعنا دهان را خوشبو می‌کند و به‌عنوان طعم‌دهنده‌ی طبیعی در تهیه‌ی آدامس‌ استفاده می‌شود. دارچین با از بین بردن باکتری‌های دهان بوی بد دهان را از بین می‌برد و به همین خاطر از قدیم پودر دارچین برای بهداشت دهان و دندان تجویز می‌شده است.

روغن دارچین به‌خاطر بوی خوش و خاصیت ضد عفونی‌کنندگی‌اش در تهیه‌ی محصولات بهداشتی‌ای مانند شامپو و نرم‌کننده‌ نیز استفاده می‌شود.

۹. جلوگیری و درمان قارچ

مطالعات نشان داده است که خواص بسیار پرقدرت دارچین در مقابله با قارچ‌ها در درمان یا پیشگیری از رشد قارچ در دستگاه گوارش بسیار مفید است. دارچین در کاهش مقدار قارچ آلبیکانس که نوعی مخمر است و باعث بروز قارچ در سیستم گوارش می‌شود، بسیار مفید است. قند خون بالا خطر ابتلا به قارچ سیستم گوارش را افزایش می‌دهد و همان‌طور که گفتیم دارچین قند خون را کنترل می‌کند.




۱۰. سلامت پوست

دارچین به‌خاطر خواص آنتی‌باکتریال و ضدمیکروبی خود از پوست در برابر سوزش، جوش، حساسیت و عفونت محافظت می‌کند. روغن دارچین باعث کاهش تورم، درد و قرمزی پوست می‌شود. ترکیب عسل و دارچین برای محافظت از پوست در برابر آکنه و آلرژی تجویز ‌می‌شود.




۱۱. مبارزه با آلرژی

تحقیقات نشان داده است دارچین به خاطر دارا بودن ترکیبات ضدخارش و کاهش تولید هیستامین در بدن می‌تواند با آلرژی مقابله کند. به همین دلیل است که دارچین در کاهش و کنترل آسم نیز مفید است.

مصرف دارچین قبل از غذا علاوه بر تقویت سیستم ایمنی دستگاه گوارش باعث می‌شود مواد آلرژن مدت زمان کمتری در بدن بمانند و فعالیت کنند.

۱۲. جایگزین مناسب برای شکر

شیرینی طبیعی دارچین به شما کمک می‌کند میزان مصرف شکر و در نتیجه بار گلیسمی وعده‌ی غذایی‌تان را کاهش بدهید. دارچین با کاهش میزان قند خون، باعث کاهش اشتها و کم کردن وزن می‌شود. باید توجه داشت یکی از مزیت‌های دارچین نسبت به شکر این است که مقداری که مردم معمولا از آن استفاده می‌کنند هیچ کالری‌ای ندارد و قند خون را افزایش نمی‌دهد.




‌۱۳. نگه‌دارنده‌ی مواد غذایی

یکی از خواص دارچین که کمتر مورد توجه قرار گرفته، خاصیت نگه‌دارندگی آن است. به‌خاطر ویژگی آنتی‌باکتریالی و همچنین آنتی‌اکسیدانی، دارچین می‌تواند به‌عنوان نگه‌دارنده‌‌ای طبیعی برای بسیاری از مواد خوراکی به‌کار رود.

در تحقیقات اخیر مشاهده شد میوه‌هایی که تحت حفاظت برگ‌های دارچین بوده‌اند برای مدت طولانی‌تری سالم ماندند. در واقع دارچین از تغییر رنگ میوه‌ها و سبزیجات که در نتیجه‌ی اکسید شدن آنها ایجاد می‌شود، جلوگیری می‌کند.

پودر سیر خواص خیلی زیادی دارد

پودر سیر یکی از ادویه های پرخاصیت بوده که به انواع خوراک ها و غذاهای ایرانی طعم خاصی می دهد. با توجه به خاصیت سیر و پودر آن، علاوه بر خاصیت طعم دهندگی، خاصیت های زیاد دیگری از جمله گرمی کردن مواد را به غذا می دهد. به راستی پودر سیر در چه غذاهایی استفاده می شود؟ خواص آن چیست؟

موارد مصرف پودر سیر در غذاها

موارد مصرف پودر سیر در غذاها

موارد مصرف پودر سیر در غذاها

با توجه به اینکه سیر دارای خواص بسیاری است و در عین حال در همه فصول در دسترس نیست، بهتر است در همه آشپزخانه‌ها، پودر سیر وجود داشته باشد. در شمال و جنوب ایران از سیر و پودر آن در بیشتر غذاهای خود استفاده می کنند. غذاهایی که در تهیه آنها از سیر و پودر آن استفاده می شود به دو دسته تقسیم می شوند.

دسته اول غذاهایی که یکی از مواد تشکیل دهنده اصلی آن سیر یا پودر آن است. در این دسته از غذاها، غذاهای شمالی مانند میرزاقاسمی و سیرقلیه قرار دارند. در بین غذاهای کرمانشاهی که حتما باید در آن سیر ریخت می توان به آش دوغ با نام محلی آش ماسوا اشاره کرد. از غذاهای جنوبی که در این دسته قرار می گیرند می توان از مگشت پلو و فلافل نام برد.

دسته دوم غذاهایی هستند که هم می توان آنها را با سیر و پودر آن تهیه کرد و هم می توان بدون وجود آنها این غذاها را تهیه کرد. پس می توان گفت استفاده از سیر در این نوع غذاها به ذائقه و سلیقه افراد بستگی دارد. البته باید بدانید غذایی که پودر سیر داشته باشد از خواص بالایی برخوردار است. غذاهای این دسته شامل انواع خورشت مانند خورشت قیمه و خورشت سبزی، انواع آش مانند آش رشته و آش جو، انواع خوراک مانند خوراک بادنجان و خوراک لوبیا؛ انواع گوشت مانند جوجه کباب و کباب کوبیده می شوند. البته در این میان نباید انواع کوکو و کتلت را از یاد برد.

درست است که دو دسته غذای سیری وجود دارد اما دسته سومی نیز هست. این دسته سوم شامل غذاهایی می شوند که نمی توان در آنها سیر ریخت زیرا با طعم آنها، همخوانی ندارد. این غذاها شامل غذاهای شیرین مانند شیر برنج و خورشت فسنجانِ شیرین می شود. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید پودر سیر و خرید پودر سیر عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.

پودر سیر برای انواع سُس و انواع سالاد 

پودر سیر و انواع سُس و انواع سالاد

پودر سیر و انواع سُس و انواع سالاد

یکی از کاربردهای پودر سیر در تهیه انواع سُس است. سس های کچاپ معمولا با پودر سیر طعم و مزه خاصی می گیرند. از طرف دیگر از این پودر در تهیه انواع سالاد مانند سالاد ذرت، سالاد الویه و سالاد کلم نیز استفاده می شود.

البته از استفاده سیر یا پودر آن در تهیه ماست و خیار نباید غفلت کرد. مخصوصا اگر ماست و خیار تهیه شده به همراه پودر سیر را به مدت چند ساعت در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کرد و بعد آن را استفاده کرد. طعم غالب سیر و عطر عالی آن، بی نظیر خواهد بود.

زمان مصرف پودر سیر در غذاها کی می باشد؟

زمان مصرف پودر سیر در غذاها

زمان مصرف پودر سیر در غذاها

یکی از خواص اصلی پودر سیر این است که در هر زمانی از پخت، می توان آن را به غذا اضافه کرد؛ اما اگر می خواهید غذای شما عطر و طعم بیشتری از پودر سیر داشته باشد، بهتر است در همان زمان ابتدایی شروع به پخت، پودر سیر را با مقدار کمی روغن تفت دهید و به غذا اضافه کنید. این گونه طعم و عطر ویژه ای به غذای شما اضافه می شود.

برای غذاهای کبابی مانند جوجه کباب بهتر است زمانی که گوشت را در مواد می خوابانید، پودر سیر را نیز اضافه کنید.

با پودر سیرِ زیادی در غذا چه کنیم؟

با پودر سیرِ زیادی در غذا چه کنیم؟

با پودر سیرِ زیادی در غذا چه کنیم؟

گاهی ممکن است ناخواسته از پودر سیر زیادی در غذای خود استفاده کنیم. در این صورت با تندی و طعم بالای سیر در غذا چه باید کرد؟ کافی است مقداری شکر به غذای خود اضافه کنید تا تندی بیش از حد غذا را بگیرد. البته با توجه به مقدار پودر سیر اضافی باید مقدار شکر مورد استفاده را تعیین کرد. بهتر است مقداری شکر بریزید و بگذارید غذا کمی بجوشد، سپس مزه کنید. اگر تندی کاسته شده، کافی است که لازم نیست دیگر شکر اضافه کنید، اما اگر هنوز تندی آن زیاد است بهتر است مقداری دیگر شکر اضافه کنید.

خواص اصلی پودر سیر

خواص اصلی پودر سیر

خواص اصلی پودر سیر

پودر سیر علاوه بر اینکه طعم و عطر خاصی به غذا می دهد دارای خواص بسیاری است که به مهم ترین آنها در ادامه اشاره خواهیم کرد:

  • کاهنده فشار خون به دلیل وجود لیسین؛
  • کمک به درمان سرماخوردگی به دلیل اینکه عملکرد دستگاه ایمنی بدن را بالا می برد؛
  • جلوگیری از فراموشی و آلزایمر به دلیل خاصیت اکسیداتیو؛
  • موجب سم زدایی بدن و جلوگیری از سر درد به دلیل وجود ترکیبات گوگردی که دارد.

بهترین پودر سیر

بهترین پودر سیر

بهترین پودر سیر

با توجه به اینکه پودر سیر دارای خواص زیادی است باید در تهیه آن دقت کنیم که خواص آن در طی فرایند تبدیل شدن به پودر از بین نرفته باشد. به همین دلیل بهتر است این پودر را از یک فروشگاه مطمئن با ظرفیت واحد کیفیت خریداری کنیم. ادویه جلالی تمام ادویه جات خود از جمله پودر سیر را به بهترین روش از سیر تازه تهیه کرده و پس از عبور از واحد کیفیت، آن را به روشی استاندارد بسته بندی می کند. برای تهیه پودر سیر کافی است آن را از ادویه جلالی به صورت اینترنتی سفارش دهید.

برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید پودر سیر و خرید پودر سیر عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.

ادویه چیلی چیست و کاربرد های آن

پودر چیلی یکی از ادویه های مکزیکی هستش که به خاطر نزدیک بودن با ذائقه ما ایرانیا میتونه تو خیلی از غذاهای ما هم کاربرد داشته باشه. این ادویه ی خوش عطرو بو خوراک های گوشتی یا مرغی و مخصوصا خوراک هایی که حبوبات داخلشونه مثل خوراک لوبیا چیتی رو خیلی خوش طعم و لذیذ میکنه امیدوارم این ادویه رو درست کنین و ازش برای طعم دادن به غذاهاتون استفاده کنین.

 

پودر چیلی

پودر چیلی

مواد لازم

  • ۲ قاشق غذاخوری پودر پاپریکا
  • ۱ قاشق چایخوری پودر زیره
  • ۲ قاشق غذاخوری اورگانو
  • ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۳/۴ قاشق چایخوری پودر پیاز
  • ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز

مواد لازم برای تهیه پودر چیلی

مواد لازم برای تهیه پودر چیلی

اورگانو چیست؟

برای تهیه ی این ادویه ترکیبی خوشمره کافیه هر کدوم از ادویه هایی که داخلش استفاده میشه رو تهیه کنیم و در رابطه با اورگانو باید بگم که اسم دیگه اش پونه ی کوهی هستش پس اگه جایی به اسم اورگانو پیداش نکردین حتما به این اسم هم دنبالش بگردین. حالا همه ی ادویه ها رو داخل یه کاسه بریزین. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید فلفل چیلی و خرید فلفل چیلی عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.

پاپریکا را چطور تهیه کنیم؟

برای تهیه پاپریکا کافیه فلفل دلمه ای های قرمز رنگ رو خرد کنید و خشک کنید. بعد هم پودر کنید. این پودر پاپریکای شیرین هست که برای عطر و رنگ غذاها استفاده میشه. اگه بخواید کمی تند باشه میتونید کمی فلفل قرمز هم همراه فلفل دلمه ای خشک کنید و پودر کنید.

ریختن ادویه ها در کاسه

ریختن ادویه ها در کاسه

 

مواد رو با هم مخلوط کنین و ادویه شما حاضره …

 

مخلوط کردن ادویه ها

مخلوط کردن ادویه ها

 

میتونین پودر چیلی ای که درست کردین رو تست کنین و در صورت لزوم مقدار ادویه های داخلش بر طبق سلیقه تون تغییر بدین…

 

پودر چیلی

پودر چیلی

ادویه و طرز تهیه سس پیتزا

پتیزا، پرطرفدار ترین و متنوع ترین غذای فست فودی جهان! جالب است که بدانید پیتزا از کشور ایتالیا وارد سرزمین ما و تمامی سرزمین های جهان شده است. پیتزا در هر کشوری طبق سلیقه غذایی و طبخ آنها بسیار متفاوت است که همین موضوع باعث شده است تا پیتزا ها تنوع بسیار زیادی داشته باشند که با هر سلیقه غذایی همخوانی داشته باشد و از ادویه های مختلفی جهت درست کردن هر نوع پیتزا استفاده شود.

اگر شما هم جز دسته ی کثیر طرفداران پیتزا هستید و میخواهید پیتزایی خانگی اما با طعمی فوق العاده را داشته باشید، با ما همراه باشید. ما در این مقاله قصد داریم تا تمامی فوت و فن های درست کردن ادویه پیتزا را به شما آموزش دهیم.

ادویه پیتزا چیست؟

ادویه پیتزا چیست؟

ادویه پیتزا چیست؟

یکی از مهم ترین عناصر برای تهیه پیتزایی بی نظیر در منزل، داشتن ادویه مناسب و خوشمزه پیتزا است. همانطور که گفته شد تنوع پیتزاها در سرارس دنیا بسیار زیاد هستند در نتیجه برای هر نوع پیتزایی اعم از پیتزای مرغ، گوشت، پپرونی، سبزیجات و… ادویه خاص و مخصوصی وجود دارد که با وجود آن می توانید طعمی بی نظیر را به پیتزای خود بدهید. اگر میخواهید از طرز تهیه ادویه پیتزا و مواد لازم و ترکیبات آن آگاهی داشته باشید تا ادامه با ما همراه باشید.

شما می توانید بای تهیه ادویه پیتزا از ترکیب های بسیار مختلفی استفاده کنید. به عنوان مثال و به صورت کلی در ادویه های پیتزا از سبزی های معطری مانند، ریحان، پونه کوهی، آویشن، پودر سیر، پودر پیاز، رزماری، گشنیز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، پاپریکا، اورگانو، نمک و… استفاده می شود.

شما زمانی که می خواهید پیتزا خودتان را در منزل تهیه کنید می توانید طبق سلیقه غذای و ذائقه خودتان هر کدام از سبزی های معطر را استفاده کنید و با هم ترکیب کنید.

چرا باید از ادویه پیتزا در غذا استفاده کنیم؟

چرا باید از ادویه پیتزا در غذا استفاده کنیم؟

چرا باید از ادویه پیتزا در غذا استفاده کنیم؟

ادویه در هر غذایی علاوه بر طمع بی نظیری که به غذای شما می دهد، می تواند منجر به کمتر کردن نمک در غذایتان شود. بنابراین در صورتی که شما نیز نمیخواهید نمک زیادی مصرف کنید بهترین انتخاب برایتان استفاده از ادویه پیتزا است.

ترکیبات ادویه پیتزای خوش عطر و خوشمزه چیست؟

ترکیبات ادویه پیتزای خوش عطر و خوشمزه چیست؟

ترکیبات ادویه پیتزای خوش عطر و خوشمزه چیست؟

همانطور که گفته شد شما می توانید از هر ترکیبی برای درست کردن ادویه پیتزا استفاده کنید اما ما می خواهیم پیشنهادی بی نظیر را برای ترکیب ادویه ای بی نظیر به شما بدهیم.

مواد لازم ترکیبات ادویه

ادویه پیتزا چیست؟ مواد، ترکیبات و طرز تهیه در منزل

ادویه پیتزا چیست؟ مواد، ترکیبات و طرز تهیه در منزل

  1. ½ قاشق غذاخوری اورگانو
  2. 1 قاشق غذاخوری ریحان خشک شده
  3. ¼ قاشق چایخوری پودر سیر
  4. ½ قاشق غذاخوری فلفل قرمز
  5. ½ قاشق غذاخوری پودر آویشن
  6. ¼ قاشق غذاخوری رزماری خشک شده
  7. ½ قاشق غذاخوری پودر پیاز

شما می توانید این ترکیب فوق العاده را همراه با کمی نمک، برای پیتزا آماده کنید و درون ظرف شیشه ای ریخته و آن را نگه دارید. به یاد داشته باشید نیازی نیست مواد گفته شده را به شکل پودر دربیاروید، همنقدر که با دست سبزیجات خشک را پودر کنید کفایت می کند.

طرز تهیه ادویه پیتزا در خانه

طرز تهیه ادویه پیتزا در خانه

طرز تهیه ادویه پیتزا در خانه

برای تهیه کردن ادویه پیتزای مورد نظرتان باید تمامی مواد مورد نیاز را خشک و پودر شده با یکدیگر مخلوط کنید. سپس ادویه به دست آمده را در ظرفی درب دار بریزید که رطوبت نگیرد.

بهتر است ادویه را دور از آفتاب قرار دهید تا بتوانید تا چند ماه از این ادویه استفاده کنید. شما می توانید از این دسته از ادویه ها علاوه بر استفاده در پیتزا، در ساندویچ، لازانیا و در هر غذای فست فودی دیگری استفاده کنید.

تاثیر ادویه اورگانو در ادویه پیتزا

تاثیر ادویه اورگانو در ادویه پیتزا

تاثیر ادویه اورگانو در ادویه پیتزا

عموما این ادویه در طعم دار کردن غذاهای ایتالیایی به خصوص پیتزا استفاده می شود. این ادویه علاوه بر طعم مطبوعی که دارد خواص گیاهی و دارویی از قبیل موارد زیر را نیز دارا می باشد:

  • خاصیت آنتی باکتریال
  • ضد میکروب
  • دارای آهن
  • دارای کلسیم
  • دارای منزیم
  • دارای مس
  • دارای ویتامین هایی از قبیل: ویتامین K و E و C  و  B6 و   A و نیاسین و تیامین است.

ادویه سس پیتزا

ادویه سس پیتزا

ادویه سس پیتزا

علاوه بر ادویه ای که برای مواد اصلی پیتزا آماده می کنید، می توانید ادویه ای نیز برای سس پیتزا تهیه کنید تا پیتزای بینظیری در خانه آماده کنید. ما در این قسمت از مقاله قصد داریم تا یکی از بهترین سس هایی که می توانید با کمترین امکانات در خانه تهیه کنید را به شما آموزش دهیم. برای خرید ادویه پیتزا و خرید ادویه پیتزا عمده، بهتر است به فروشگاه‌های معتبر مراجعه شود.

مواد لازم برای تهیه سس پیتزا

  1. رب گوجه فرنگی : 170 گرم
  2. سس گوجه فرنگی : 220 گرم
  3. قند : ½ قاشق چای خوری
  4. پونه کوهی : 1 قاشق چای خوری
  5. سیر له شده یا رنده شده : یک عدد
  6. نمک : ½ قاشق چای خوری
  7. کره : 1 قاشق غذاخوری
  8. کرفس خرد شده : ¼ فنجان
  9. پیاز خرد شده : ½ فنجان
  10. فلفل سیاه : ¼ قاشق چای خوری
  11. برگ بو : یک برگ کوچک
  12. ریحان خشک شده : 1 قاشق چای خوری
  13. روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
  14. دانه رازیانه : 1 قاشق چای خوری

بعد از تهیه مواد لازم برای ادویه سس پیتزای خوش عطر و خوشمزه مراحل زیر را در راستای تهیه و آماده کردن آن انجام دهید:

در مرحله اول:

در ماهیتابه کره و روغن زیتون رو مخلوط کنید و داغ کنید. سپس پیاز، کرفس، سیر را در روغن بریزد و سرخ کنید تا زمانی که مواد نرم و شفاف شوند.

در مرحله دوم :

در این مرحله سس گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را باهم مخلوط کنید و به مواد سرخ شده اضافه کنید تا مخلوطی صاف و یکدست داشته باشید.

و در آخر :

تمامی مواد گفته شده را به سس اضافه کنید و با حرارت کم روی گاز بجوشانید. می توانید سس را بعد از 30 دقیقه از روی گاز بردارید و استفاده کنید.

نکات طرز تهیه سس پیتزا

نکات طرز تهیه سس پیتزا

نکات طرز تهیه سس پیتزا

بعد از آماده شدن سس، برگ بو را از داخل آن دربیاورید. در صورتی که ذائقه شما با طعم سرکه همخوانی دارد می توانید در آخر یک قاشق سرکه به مواد اضافه کنید.

کلام آخر

ما در این متن سعی کردیم تا شما را با بهترین ادویه پیتزا و طرز تهیه آن در منزل و همچنین ادویه سس پیتزا آشنا کنیم. امید است با استفاده از دستورات گفته شده پیتزای خوش طعم و خوش عطر را در منزل تهیه نماید و از آن لذت ببرید.