آشپزی طعم‌دار

در اینجا به معرفی غذاها و ادویه‌های عجیب و خوش‌طعم برای آشپزی می‌پردازیم.

آشپزی طعم‌دار

در اینجا به معرفی غذاها و ادویه‌های عجیب و خوش‌طعم برای آشپزی می‌پردازیم.

خواص فوق‌العاده چای سبز

چای سبز یک نوشیدنی بدون چربی، کربوهیدرات یا پروتئین است که به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی عمل می‌کند. همچنین بسیاری از مطالعات نشان داده‌اند که عصاره چای سبز می‌تواند باعث کاهش وزن، تنظیم قند خون، پیشگیری از بیماری‌ها، حفظ سلامت پوست و کبد، کاهش سطح چربی خون، تنظیم فشار خون و بهبود سلامت مغز شود. در این مقاله به بررسی خواص چای سبز و نحوه مصرف آن می‌پردازیم. تا انتها با ما همراه باشید. نمایش فهرست مطالب (کلیک کنید) چای سبز چیست؟ چای سبز گونه‌ای از چای است که فرایند اکسیده شدن معمول را نگذرانده. این چای اصالتا از چین آمده، اما تولید آن به دیگر کشورهای شرق آسیا نیز سرایت کرده است. این چای یکی از مفیدترین و سالم‌ترین نوشیدنی‌هاست که حاوی مواد مغذی بسیار زیادی نیز است. صحبت‌های دکتر کرمانی در مورد چای سبز:  تاریخچه چای سبز برگ چای از گیاهی خودرو به نام کاملیا به دست می‌آید و ابتدا از چین و هند به سایر نقاط جهان ارسال شده است. در این دو کشور، انواع چای به ویژه چای سبز خاصیت درمانی و شفابخشی دارد و در رژیم غذایی روزانه، جایگاه مهمی دارد. آماده سازی و مصرف این چای با آداب و رسوم خاصی انجام می‌شود.  مردمان سرزمین‌های شرق آسیا به دلیل مصرف این نوشیدنی سالم، طول عمر طولانی همراه با سلامتی دارند. تفاوت چای سبز و چای سیاه چای سیاه در فرایند تولید، اکسیداسیون و تخمیر را می‌گذراند اما برگ چای سبز بدون تخمیر و اکسیداسیون مستقیم به بازار عرضه می‌شود.

به همین دلیل چای سبز ارگانیک‌تر و دارای خواص بیشتری است. چای سبز یک نوشیدنی بدون چربی، کربوهیدرات یا پروتئین است که به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی عمل می‌کند. انواع چای سبز چای سبز چینی چای سبز ژاپنی سنچا گیوکورو کابوشچا ماچا گنفایچا هوجیچا طبع چای سبز طبع چای سبز، سرد و خشک است؛ به همین دلیل هنگام دم کردن آن از دارچین، زیره، هل، گل محمدی، نبات، نعناع یا عسل استفاده می‌کنند تا طبع متعادلی به دست بیاید. مصرف خرما و کشمش نیز به خنثی کردن سردی آن کمک می‌کند. ترکیبات چای سبز کافئین تئوفیلین موجب باز شدن مجاری تنفسی می‌شود. تانن گیاه را در برابر آفات حفظ می‌کند و طعم و رنگ چای از آن است. پاداکسنده‌ها یا آنتی‌اکسیدان این مواد سیستم ایمنی بدن را مقاوم می‌کنند. مواد سلولزی مواد صمغی بکتین نوعی فیبر مفید برای دستگاه گوارش فیبر مواد معدنی آنزیم‌ها پلی‌فنون‌ها مقدار زیاد پلی‌فنون‌ها در چای سبز سبب منقبض شدن دهان یا به اصطلاح گس شدن آن می‌شود. از این رو چینی‌ها و ژاپنی‌ها نوشیدن چای سبز با درصد پلی‌فنون کمتر را ترجیح می‌دهند. پلی‌فنون‌ها در بدن می‌توانند افزون بر ویروس‌ها با سرطان‌های لوزالمعده، روده بزرگ، مثانه، پروستات و سینه نیز مقابله کنند. مقدار زیاد پلی‌فنون‌ها در چای سبز سبب منقبض شدن دهان یا به اصطلاح گس شدن آن می‌شود. مهم‌ترین خواص چای سبز چای سبز در سال‌های اخیر به عنوان یک نوشیدنی سالم و مقوی در سراسر جهان مصرف می‌شود و دارای چنین خواص مهمی است: به بهبود عملکرد مغز کمک می‌کند به کالری‌سوزی کمک می‌کند از بدن در برابر سرطان محافظت می‌کند سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند یک نوشیدنی آبرسان است خطر بیماری قلبی را کاهش می‌دهد بوی بد دهان را کاهش می‌دهد از دیابت پیشگیری می‌کند به کاهش وزن کمک می‌کند خطر مرگ و میر را کاهش می‌دهد برای سلامت پوست مفید است. ممکن است در عملکرد ورزشی و ریکاوری بدن مفید باشد باعث بهبود بیماری‌های معده می‌شود به کنترل غلظت خون کمک می‌کند سلامت ریه را تامین می‌کند در ادامه به بررسی خواص و فواید چای سبز به طور مفصل می‌پردازیم: بهبود عملکرد مغز چای سبز نه تنها می‌تواند عملکرد مغز را در کوتاه مدت بهبود بخشد، بلکه با افزایش سن از مغز در برابر پیری نیز محافظت کند. این چای بیش از این که شما را هوشیار نگه دارد، ممکن است به تقویت عملکرد مغز نیز کمک کند. چای سبز به اندازه قهوه حاوی کافئین نیست، اما به اندازه کافی برای هوشیار و سرزنده نگه داشتن ذهن مفید است. عصاره این چای همچنین می‌تواند اثر فلزات سنگین مانند آهن و مس را کاهش دهد که هر دو می‌توانند به سلول‌های مغز آسیب برسانند. کمک به کالری‌سوزی چای سبز کالری‌سوزی را افزایش می‌دهد. در یک مطالعه که شامل 10 مرد سالم بود، مصرف عصاره چای سبز تعداد کالری سوزانده شده را تا 4 درصد افزایش داد. در مورد دیگری که شامل 12 مرد سالم بود، عصاره چای سبز در مقایسه با افرادی که دارونما مصرف می‌کردند، اکسیداسیون چربی را 17 درصد افزایش داد. حتما بخوانید: لاغری با چای سبز؛ آیا چای سبز لاغر می‌کند؟ محافظت در برابر سرطان تحقیقات زیر ترکیبات چای سبز را با کاهش خطر ابتلا به سرطان مرتبط کرده است: سرطان پستان: یک بررسی جامع از مطالعات مشاهده‌ای نشان داد که زنانی که بیشتر چای سبز می‌نوشیدند، تقریباً 20 تا 30 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه، یکی از شایع‌ترین سرطان‌ها در زنان بودند. سرطان پروستات: در یک مطالعه مشاهده شد مردانی که چای سبز می‌نوشند خطر کمتری برای سرطان پیشرفته پروستات دارند.

سرطان روده بزرگ: تجزیه و تحلیل 29 مطالعه نشان داد کسانی که چای سبز می‌نوشند حدود 42 درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان روده بزرگ هستند. کسانی که چای سبز می‌نوشند حدود 42 درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان روده بزرگ هستند. کاهش خطر بیماری قلبی چای سبز به پیشگیری از بیماری‌های قلبی- عروقی کمک می‌کند. مطالعات نشان می‌دهند که این گیاه برخی از عوامل اصلی این بیماری‌ها را بهبود می‌بخشد، که شامل بهبود کلسترول خوب و کلسترول بد می‌شود. چای سبز درمان‌کننده بیماری‌های قلبی نیست اما می‌تواند به جلوگیری از ابتلا به فشار خون بالا و انسداد عروق و سکته قلبی کمک شایان توجهی کند. تقویت سیستم ایمنی بدن چای سبز به دلیل داشتن چند نوع آنتی‌اکسیدان، سیستم ایمنی بدن را در برابر انواع بیماری‌ها به ویژه سرطان و بیماری‌های قلبی محافظت می‌کند. نوشیدنی آبرسان چای سبز حاوی کاتچینی به نام اپی گالوکاتچین-3-گالات (EGCG) است. کاتچین‌ها آنتی اکسیدان‌های طبیعی هستند که به جلوگیری از آسیب سلولی کمک می‌کنند. این مواد می‌توانند تشکیل رادیکال های آزاد را در بدن کاهش دهند و از سلول‌ها و مولکول‌ها در برابر آسیب محافظت کنند. این رادیکال‌های آزاد در پیری و بسیاری از انواع بیماری‌ها نقش دارند. کاهش بوی بد دهان درست مانند دمنوش نعناع، چای سبز نیز باکتری‌های غیرمفید داخل دهان را از بین برده و مانع بوی بد دهان می‌شود. پیشگیری از دیابت یکی دیگر از خواص مهم چای سبز این است که به پیشگیری از دیابت نوع 2 کمک می‌کند. دیابت نوع ۲ شامل افزایش سطح قند خون است که ممکن است به دلیل مقاومت به انسولین یا ناتوانی در تولید انسولین ایجاد شود. مطالعات نشان می‌دهد که چای سبز ممکن است حساسیت به انسولین را بهبود بخشد و سطح قندخون را کاهش دهد. یک مطالعه بر روی افراد ژاپنی نشان داد که کسانی که بیشتر چای سبز می‌نوشیدند تقریباً 42 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 بودند. چای سبز ممکن است حساسیت به انسولین را بهبود بخشد و سطح قندخون را کاهش دهد. کمک به کاهش وزن با توجه به این که چای سبز می‌تواند در کوتاه مدت میزان متابولیسم را افزایش دهد، منطقی است که می‌تواند به کاهش وزن کمک کند. پلی فنل موجود در چای سبز سطح اکسیداسیون چربی را افزایش داده و موجب سوخت و ساز بیشتر بدن می‌شود. به همین دلیل منبع غذایی مناسبی جهت کاهش وزن است. حتما بخوانید: معرفی 31 دمنوش لاغری و چربی سوز + خواص آنها کاهش خطر مرگ و میر در یک مطالعه، محققان 40530 بزرگسال ژاپنی را طی 11 سال مورد مطالعه قرار دادند. کسانی که بیشتر چای سبز می‌نوشیدند (5 فنجان یا بیشتر در روز) به طور قابل توجهی کمتر در معرض خطر مرگ در طول دوره مطالعه بودند. بهبود سلامت پوست عصاره چای سبز چه به عنوان مکمل مصرف شود و چه روی پوست استفاده شود، سلامت پوست را بهبود می‌بخشد. چای سبز به عنوان مرطوب‌کننده و برای پاکسازی پوست به صورت ماسک، بخور و یا نوشیدنی استفاده می‌شود. به همین دلیل، بسیاری از شرکت‌ها چای سبز را به بسیاری از محصولات آرایشی خود اضافه می‌کنند. این چای حاوی فولیک اسید، پتاسیم، منیزیم و منگنز است که برای سلامتی پوست و بهبود زخم و هر گونه آسیب پوستی دیگر مانند جوش و آکنه بسیار مفید است. همچنین برای برطرف کردن سیاهی دور چشم و جلوگیری از پیری زودرس، می‌توان از چای سبز کیسه‌ای برای قرار دادن بر روی پوست استفاده کرد. یک بررسی بزرگ نشان داد که وقتی عصاره چای سبز روی پوست استفاده می‌شود، می‌تواند به درمان و پیشگیری از انواع بیماری‌های پوستی مانند درماتیت، زگیل و سرطان پوست کمک کند. علاوه بر این، یک مطالعه نشان داد که استفاده از عصاره چای سبز بر روی پوست آسیب‌های پوستی ناشی از قرار گرفتن در معرض نور خورشید را کاهش می دهد. بهبود عملکرد ورزشی و ریکاوری بدن بسیاری از کارهای روزمره در بدن استرس اکسیداتیو (یعنی عدم تعادل بین رادیکال‌های آزاد و آنتی‌اکسیدان‌ها در بدن) تولید می‌کند و به سلول‌های بدن آسیب می‌رساند. آنتی اکسیدان‌هایی مانند کاتچین‌های چای سبز می‌توانند آسیب سلولی را کاهش داده و خستگی عضلانی را به تاخیر بیندازند. در واقع، یک مطالعه روی 35 مرد نشان داد که عصاره چای سبز همراه با تمرینات قدرتی به مدت 4 هفته، محافظت آنتی اکسیدانی بدن را افزایش می‌دهد. علاوه بر این، 16 دونده سرعتی که عصاره چای سبز را به مدت 4 هفته مصرف کردند، محافظت بیشتری در برابر استرس اکسیداتیو ناشی از حملات مکرر سرعت نشان دادند. یک مطالعه نشان داد که 14 مردی که به مدت 4 هفته عصاره چای سبز مصرف کردند مسافت دویدن خود را 10.9٪ افزایش دادند. عصاره چای سبز همراه با تمرینات قدرتی به مدت 4 هفته، محافظت آنتی اکسیدانی بدن را افزایش می‌دهد. بهبود بیماری‌های معده یکی از خواص مهم چای سبز بهبود مشکلات گوارشی مانند حالت تهوع، نفخ و اسهال است. کمک به کنترل غلظت خون چای سبز درمان گیاهی و طبیعی مناسبی برای کاهش غلظت خون بالا است. اما اگر برای کاهش غلظت خون از داروهای شیمیایی استفاده می‌کنید، حتما قبل از مصرف چای سبز با پزشک خود مشورت کنید زیرا ممکن است با هم تداخل داشته باشند. سلامت ریه را تامین می‌کند. در بارداری مفید است.

برایخرید چای سبز وخرید چای سبز عمده، بهتر است به فروشگاه‌های معتبر مراجعه شود.

می‌تواند در سلامت نوزادان و کودکان نقش داشته باشد. تامین سلامت ریه از فواید این نوشیدنی برای ریه‌ها می‌توان به این موارد اشاره کرد: آنتی اکسیدان‌های موجود در چای سبز کاهش‌دهنده التهاب ریه‌ها هستند؛ از بافت ریه‌ها در برابر اثرات مخرب دود سیگار و دیگر آلاینده‌ها محافظت می‌کند. خواص چای سبز برای مردان چای سبز غذاییست که همه مردان باید به دلیل مزایای سلامتی برجسته، آن را به منوی روزانه خود اضافه کنند. چای سبز نه تنها منبع قوی آنتی اکسیدان‌هایی به نام کاتچین است، بلکه با انواع فواید سلامتی برای پروستات نیز مرتبط است. در اینجا 7 مزیت چای سبز که هر مردی باید بداند آورده شده است. مانع فعالیت آنزیم decarboxylase ortnithine می‌شود. این آنزیم در ایجاد سرطان پروستات نقش دارد رشد سلول‌های سرطانی را کند کرده و آن‌ها را به آپوپتوز یا خودکشی، ترغیب می‌کند ترمیم DNA آسیب دیده (در غیر این صورت موجب رشد سلول‌های سرطانی می‌شود) مهار فعالیت آنزیم COX-2 که در بافت‌های سرطانی جمع می‌شود و در گسترش سرطان پروستات نقش دارد تحریک فعالیت سلول‌های سیستم ایمنی که با تومورهای سرطانی مبارزه می‌کنند کاتچین داخل چای سبز برای مردانی که ضایعات پیش‌سرطانی پروستات را دارند، مفید است و مانع گسترش این ضایعات به سمت سرطانی شدن می‌شوند. خواص چای سبز برای زنان حاوی پنی‌فنول‌ها و آنتی ‌اکسیدان است که برای پوست و موی خانم‌ها مفید است به کاهش وزن و چربی‌سوزی کمک می‌کند از سرطان سینه و رحم پیشگیری می‌کند. چای سبز حاوی پنی‌فنول‌ها و آنتی ‌اکسیدان است که برای پوست و موی خانم‌ها مفید است. خواص چای سبز در بارداری کاهش استرس و آرام‌بخش کاهش وزن بعد از زایمان نکته‌: چای سبز به دلیل داشتن کافئین، ادرارآور است و موجب از دست رفتن آب بدن می‌شود. بنابراین بعد از آن باید به اندازه آب بنوشید. بعد از زایمان اگر به قصد کاهش وزن چای سبز می‌نوشید حتما زیر نظر پزشک این کار را انجام دهید. زیرا ممکن است اثرات چای سبز از طریق شیردهی به نوزاد منتقل شود. چای سبز مانع جذب آهن و فولیک اسید می‌شود. امکان سقط جنین در اثر مصرف بیش از اندازه چای سبز وجود دارد. خواص چای سبز برای نوزادان و کودکان کاهش اضطراب تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش ابتلا به سرماخوردگی تسکین‌دهنده کولیک معده در کودکان درمان یبوست کودکان درمان سرفه و اختلالات ریوی در کودکان مضرات چای سبز برای کودکان به طور کلی مصرف چای برای کودکان توصیه نمی‌شود، زیرا مانع جذب آهن می‌شود. حتی چای سبز هم باید زیر نظر پزشک و به مقدار بسیار کم مصرف شود. کافئین موجود در چای سبز ممکن است در خلق و خوی کودک تغییراتی ایجاد کند. مانع جذب کلسیم در کودکان می‌شود. چای سبز در طب سنتی تمام افراد یکی از ۴ طبع زیر را دارند: سرد و خشک سرد و تر گرم و خشک گرم و تر از طرفی مواد غذایی مختلف هم طبع مخصوص خود را دارند مانند چای سبز که سرد و خشک است. بر اساس نظر طب سنتی، قبل از مصرف مواد غذایی، ابتدا باید از طبع خود آگاه شوید و در مرحله بعد طبع مواد غذایی مصرفی را بررسی کنید. در مرحله سوم باید بیشتر از مواد غذایی استفاده کنید که طبع شما را تکمیل کنند. همچنین باید به برخی از مواد غذایی، یک چاشنی اضافه کنید تا طبع غذا نیز متعادل شود. به عنوان مثال به چای سبز که طبع سرد و خشک دارد، می‌توان کمی دارچین اضافه کرده و طبع سرد آن را خنثی کرد. خواص چای سبز با هل طبع هل گرم و خشک است و در کنار چای سبز با طبع سرد و خشک این فواید را دارد: کمک به درمان عفونت‌های مجاری ادرار تقویت‌کننده قلب برطرف‌کننده نفخ و سوزش معده تقویت موهای شکننده و ضعیف تسکین درد دوره قاعدگی طبع هل گرم و خشک است و در کنار چای سبز فواید زیادی دارد. 10 مزیت نوشیدن چای سبز با لیمو برای سلامتی چای سبز با آب لیمو یک نوشیدنی تسکین دهنده است که می‌توانید در هر زمانی از روز از آن لذت ببرید: سرشار از آنتی اکسیدان کمک به کاهش وزن پیشگیری از دیابت بهبود سلامت قلب حمایت از سلامت مغز بهبود سیستم ایمنی افزایش سطح انرژی پیشگیری از سنگ کلیه محافظت در برابر سرطان هیدراته نگه داشتن بدن چگونه یک چای سبز با کیفیت بخریم؟ سعی کنید یک مارک چای سبز با کیفیت بالاتر انتخاب کنید زیرا برخی از مارک‌های با کیفیت پایین‌تر می‌توانند حاوی مقادیر زیادی فلوراید باشند. چای با کیفیت به رنگ سبز زیتونی است و هر چه تاریخ برداشت آن جدیدتر باشد، کیفیت بالاتری دارد. همچنین به شناسنامه چای که بر روی بسته‌بندی آن نوشته شده است، توجه کنید. محل کاشت و تاریخ تولید باید بر روی بسته‌بندی درج شده باشد. همچنین از یک فروشگاه معتبر چای سبز را خریداری کنید. با این حال اگر برندی با کیفیت پایین‌تر را انتخاب کنید، باز هم مزایای آن زیاد است. چگونه چای سبز درست کنیم؟ درست کردن چای در خانه بسیار ساده است: برای شروع حدود 1 فنجان (237 میلی لیتر) آب را به جوش بیاورید، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید 2 تا 3 دقیقه خنک شود و سپس آن را در فنجان بریزید. یک چای سبز کیسه‌ای اضافه کنید و بگذارید 1 تا 3 دقیقه دم بکشد. اگر به جای آن از چای با برگ‌های شل استفاده می‌کنید، حدود 1 قاشق غذاخوری (2 گرم) را اضافه کنید. در نهایت، مقداری آب لیموی تازه را با فشار دادن نیمی از یک لیمو به طور مستقیم در چای خود اضافه کنید. می‌توانید طعم نوشیدنی را با موادی مانند عسل، دارچین، زنجبیل یا نعناع تازه بیشتر کنید. برای دریافت بیشترین فواید سلامتی چای سبز، از افزودن شیر به چای خودداری کنید. برخی از مطالعات نشان می‌دهد که می‌تواند ارزش آنتی اکسیدانی در برخی چای‌ها را کاهش دهد. نکته: عصاره چای سبز شکل غلیظ آن است و مواد فعال یک کپسول به اندازه یک فنجان چای سبز متوسط است. مانند چای سبز، عصاره چای سبز منبع عالی آنتی اکسیدان است. عصاره چای سبز به شکل مایع، پودر و کپسول موجود است. عصاره مایع چای سبز را می‌توان در آب رقیق کرد، در حالی که پودر را می‌توان در اسموتی‌ها مخلوط کرد. میزان مصرف چای سبز دوز توصیه شده عصاره چای سبز برای لاغری بین 250 تا 500 میلی گرم در روز است. این مقدار را می‌توان از 3 تا 5 فنجان چای سبز به دست آورد. بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری برای اثرگذاری بیشتر چای سبز، بهتر است آن را حدود ۲ ساعت بعد از صرف غذا میل کنید. به دلیل این که موجب اختلال در جذب آهن می‌شود. نحوه نگهداری چای سبز چای سبز را باید دور از رطوبت، بوهای شدید، هوا و نور نگه‌داری کرد. آن را در یک ظرف دردار یا پلاستیک زیپ‌دار، بیرون از یخچال نگه دارید. حتما بخوانید: خواص چای سیاه برای سلامتی، کاهش وزن و افزایش انرژی چای سبز برای چه کسانی مضر است؟ افراد مبتلا به کم‌خونی کسانی که میزان آب بدن‌شان کم است کسانی که طبع سرد دارند. (البته می‌توانند در کنار این نوشیدنی از مواد غذایی گرم جهت اعتدال طبع استفاده کنند.) خانم‌های باردار و شیرده کودکان چه داروهایی بر چای سبز تأثیر می گذارند؟ برخی داروها ممکن است با چای سبز تداخل داشته باشند مانند: آدنوزین (آدنوکارد) داروهای محرک (آمفتامین ها، افدرین، نیکوتین، و غیره) نادولول (کارگارد) داروهای آسم داروهای افسردگی یا اختلالات روانی داروهایی که انعقاد خون را کند می کنند از جمله: آردپارین آسپرین کلوپیدوگرل دیکلوفناک دی پیریدامول ایبوپروفن ناپروکسن دالتپارین انوکساپارین هپارین تیکلوپیدین وارفارین داروهای درمان سرطان استروژن و قرص‌های ضد بارداری هرگونه آنتی بیوتیک یا دارو برای عفونت‌های قارچی دارو برای تشنج داروهای بیماری قلبی این لیست کامل نیست. سایر داروها ممکن است با چای سبز تداخل داشته باشند، از جمله ویتامین‌ها و محصولات گیاهی. ویتامین‌ها و بعضی از داروها با چای سبز تداخل دارند. عوارض و مضرات چای سبز مهم است بدانید که عصاره چای سبز در صورت مصرف بیش از حد نیز می‌تواند سمی باشد، بنابراین اگر به مصرف این مکمل‌ها علاقه دارید، همیشه با یک متخصص بهداشت صحبت کنید.

برای خرید چای سبز و خرید چای سبز عمده، بهتر است به فروشگاه‌های معتبر مراجعه شود.

همچنین برای خرید چای سیاه و خرید چای سیاه عمده، بهتر است به فروشگاه‌های معتبر مراجعه شود.

مصرف بیش از اندازه چای سبز موجب از دست رفتن آب بدن و اختلال در عملکرد الکترولیت‌های بدن می‌شود. مصرف بیش از دوز توصیه شده و همینطور با معده خالی ممکن است باعث آسیب جدی به کبد شود. اگر شرایط پزشکی خاصی دارید، ممکن است نتوانید از چای سبز استفاده کنید. در صورت داشتن هر یک از شرایط زیر، حتما با پزشک خود برای استفاده از این نوشیدنی مشورت بگیرید: کم خونی اختلالات اضطرابی خونریزی یا اختلالات لخته شدن خون بیماری قلبی دیابت فشار خون بالا گلوکوم سندرم روده تحریک‌پذیر پوکی استخوان بیماری کبد نکته: مصرف چای سبز در مقادیر متوسط ​​(2 فنجان در روز) در دوران بارداری احتمالاً بی خطر است. کافئین موجود در چای سبز به شیر مادر منتقل می‌شود و می‌تواند بر نوزاد تأثیر بگذارد. اگر به نوزاد خود شیر می‌دهید زیاد چای سبز ننوشید. چای سبز در مقادیر کم احتمالاً در کودکان بی‌خطر است. آن چه درمقاله خواص چای سبز آموختیم: در مقاله خواص چای سبز آموختیم که این چای در مقایسه با چای سیاه سودمندتر است زیرا از سطح بالاتری از آنتی‌اکسیدان‌ها برخوردار است و از بیماری‌های قلبی-عروقی و انواع سرطان پیشگیری می‌کند. به همین دلیل امروزه بسیاری از پزشکان متخصص تغذیه مصرف چای سبز را توصیه می‌کنند. همچنین کسانی که برنامه غذایی و ورزشی مشخصی را دنبال می‌کنند با مصرف چای سبز، سطح چربی‌سوزی بدن‌شان افزایش یافته و فرایند لاغری‌شان سریع‌تر می‌شود.

ادویه مخصوص پیتزا

ادویه پیتزا که از ترکیب سبزیجات و گیاهان معطر تهیه می شود عاملی مهم در خوشمزه و خوش طعم شدن پیتزا هستند. امروزه ادویه ها برای غذاهای مختلفی استفاده می شود مثلا ادویه پیتزا انواع مختلفی دارد مانند ادویه برای پیتزا مرغ و گوشت و ادویه برای پیتزا پپرونی که در حال حاضر طرفداران بسیاری دارد. پیتزا از دسته غذاهای فست فودی است که آن را می توان در خانه نیز درست کرد و با اضافه کردن ادویه پیتزا تند تند می توان آن را بسیار خوش طعم و معطر  تهیه نمود. در این مقاله قصد داریم شما را با ادویه پیتزا و طرز تهیه ادویه پیتزا آشنا کنیم.

برای خرید ادویه پیتزا و خرید ادویه پیتزا عمده، بهتر است به فروشگاه‌های معتبر مراجعه شود.

ادویه پیتزا چیست؟

ادویه پیتزا چیست؟

ادویه پیتزا چیست؟

ادویه پیتزا از ترکیب چند سبزی معطر برای طعم دار و خوشبو کردن پیتزا تهیه می شود. بطور کلی برای درست کردن ادویه پیتزا می توان از سبزیجاتی مانند ریحان، پونه کوهی، آویشن، پودر سیر، پودر پیاز، رزماری، جعفری، گشنیز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک استفاده کرد. اگر در خانه اقدام تهیه ادویه پیتزا می کنید می توانید ترکیبات ادویه پیتزا را بسته به ذائقه و سلیقه خودتان کم و زیاد کنید.

ادویه پیتزا را می توان روی مواد پیتزا ریخت یا اینکه این ادویه را به سس پیتزا اضافه کرد همچنین می توان ادویه را با خمیر پیتزا مخلوط کرد تا پیتزا بهتر طعم بگیرد. ادویه برای پیتزا مرغ و گوشت غذاهایی مانند ساندویچ همبرگر، ماکارونی و سوپ استفاده شود و طعم آن ها بسیار فوق العاده خوشمزه کند.

ترکیبات ادویه پیتزا چیست ؟

ترکیبات ادویه پیتزا چیست ؟

ترکیبات ادویه پیتزا چیست ؟

برای پخت انواع پیتزا ادویه های مختلفی در سراسر جهان وجود دارد که ترکیبات مشابهی دارند. بطور کلی برای پخت پیتزا و خوش طعم کردن آن ادویه هایی شامل جوز هندی، اورگانو، فلفل سیاه، آویشن و نمک مورد نیاز می باشد. برای تهیه ترکیبات ادویه پیتزا می توان از ترکیب پونه خشک، ریحان، پودر پیاز یا  ترکیب پودر سیر، پودر آویشن، رازیانه و یا ترکیب ادویه پاپریکا، فلفل قرمز و …را استفاده کرد.

برای خرید پودر سیرو خرید پودر سیر عمده، بهتر است به فروشگاه‌های معتبر مراجعه شود.

طرز تهیه ادویه پیتزا در خانه

برای تهیه ادویه پیتزا باید تمام مواد مورد نیاز را به صورت خشک و پودر شده آماده و با یکدیگر مخلوط کرد. سپس آن را باید در یک ظرف درب دار ریخته و در جایی بدون رطوبت و دور از آفتاب نگهداری کرد تا این ادویه پیتزا بتواند 4 الی 6 ماه طعم و عطر خود را حفظ نماید و قابل استفاده باشد. برای تهیه ادویه پیتزا می توان از پودر سیر، پودر تخم گشنیز و پودر جوز هندی بر اساس ذائقه خود استفاده کرد.

برای خرید ادویه پیتزا وخرید ادویه پیتزا عمده، بهتر است به فروشگاه‌های معتبر مراجعه شود.

مزایای استفاده از ادویه پیتزا

ادویه پیتزا می تواند مزایایی بسیاری را داشته باشد مثلا با استفاده از ادویه‌ های ترکیبی مصرف نمک در این غذا کاهش می یابد و یا در بعضی مواقع نیازی به استفاده از نمک در تهیه پیتزا نیست. بنابراین پیتزا می تواند برای افرادی که نباید زیاد نمک مصرف کنند بسیار مفید باشد. همچنین با استفاده از ادویه پیتزا می توان به آن طعم و مزه ی بسیار خوشایندی داد.

از این ادویه به صورت خشک و پودر شده برای طعم دار کردن غذاهایی است که در تهیه آن ها مواد زیادی به کار رفته است. ادویه جوز هندی معطر بوده و بوی شیرین دارد. برای معطر کردن پیتزاهایی که دارای اسفناج هستند از جوز هندی استفاده می شود. این ادویه پیتزا دارای فیبر بالایی بوده و خاصیت ضد سرطانی دارد. همچنین ادویه جوز هندی برای درمان و تسکین دردها، متعادل کردن خواب، حفظ سلامت دستگاه ایمنی، کاهش علائم آلرژی، تقویت ساختار اسکلتی بدن به دلیل داشتن مس و منگنز مفید است.

  • ادویه اورگانو برای پخت پیتزا

اورگانو به اسم پونه کوهی و نام علمی مرزنجوش  که یک گیاه دارویی نیز است شناخته می شود. از این ادویه برای طعم دار کردن غذاهای ایتالیایی و پیتزا به کار می رود و دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی می باشد. ادویه پیتزا اورگانو دارای آهن، کلسیم، منیزیم، مس، پتاسیم، ویتامینA، B6، C، E، K، نیاسین و تیامین  است و برای درمان بیماری های قلبی، سرطانی، فشار خون بالا بسیار مفید می باشد.

  • آویشن برای تهیه ادویه پیتزا

از آویشن به عنوان یک ادویه پیتزای سبزیجات است که در تهیه بسیاری از غذاهای سنتی و مدرن برای طعم دار و خوشمزه کردن آن ها استفاده می شود. از این ادویه آویشن خشک و پودر شده می توان روی پیتزا پاشید و یا اینکه به سس پیتزا اضافه کرد. همچنین برای تزئین روی پیتزا می توان از شاخه تازه آویشن استفاده کرد. ادویه پیتزا شامل آویشن خواص درمانی بالایی برای پوست و مو ، التهاب مزمن بدن، هضم خوب غذا و رفع نفخ و گاز معده و زخم معده، مشکلات قلبی و عروقی، فشار خون، تقویت سیستم ایمنی بدن، خواب آرام و درمان سرطان می باشد.

اگر به دنبال یک ادویه پیتزا تند تند هستید فلفل سیاه همان ادویه مد نظر شما است که دارای طعم تند بی نظیری است. فلفل سیاه شامل  ویتامین K، C، آهن و فیبر است و بنابراین دارای خواص ضد سرطانی، ضد باکتری، تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود سیستم گوارش می باشد.

  • نمک برای تهیه ادویه پیتزا

علاوه بر ادویه هایی که گفته شد اصلی ترین طعم دهنده هر غذایی در تمام دنیا نمک است. برای تهیه پیتزا نیز می توان به دلخواه از نمک استفاده کرد در برخی مواقع بسته به موادی که در تهیه ادویه پیتزا به کار رفته است ممکن است نیاز به اضافه کردن نمک به پیتزا نباشد.

نکات مهم درباره ادویه پیتزا

نکات مهم درباره ادویه پیتزا

نکات مهم درباره ادویه پیتزا

  • تهیه ادویه پیتزا برای گوشت و مرغ باید از سبزیجات مناسب و به میزان مشخصی استفاده کرد. زیرا هر کدام از مواد اولیه پیتزا دارای طعم و مزه خاصی هستند و می توانند روی مزه کلی پیتزا تاثیر گذار باشند.
  • باید برای تهیه ادویه پیتزا سبزیجات تازه خریداری کرد و به روش درستی آن ها خشک و پودر نمود تا ادویه ای با کیفیت بدست آید.
  • ادویه‌ها می‌توانند ضد انعقاد خون باشند بنابراین مصرف زیاد ادویه در طولانی مدت برای افراد دارای خون رقیق هستند می تواند سبب خونریزی شود.
  • مصرف زیاد ادویه باعث افزایش انقباضات کیسه صفرا می ‌شود. بنابراین برای کسانی که  مبتلا به سنگ ‌های صفراوی و یا مجاری مسدود شده صفراوی هستند می تواند خطرنک باشد.


خواص کاربرد دو ادویه باحال یعنی پودر گوجه و پودر انبه

پودر گوجه فرنگی پتانسیل خوبی به عنوان جایگزینی برای رب گوجه فرنگی و سایر محصولات گوجه فرنگی دارد. این پودر از گوجه فرنگی تهیه می شود و از آن برای افزودن طعم گوجه فرنگی به غذاهای مختلف می توان استفاده کرد. معمولا دارای رنگ قرمز مات است که گاهی اوقات با رنگ آمیزی تقویت می شود. زیرا مردم انتظار دارند قرمز روشن باشد.

این ادویه سرشار از ویتامین های A، C، ویتامینهای گروه B و مواد معدنی مختلف شامل کلسیم، پتاسیم، فسفر، گوگرد، آهن، و روی و مس است.مصرف این ادویه به دلیل غنی بودن از ویتامین A و C برای تقویت بینایی و سلامت پوست مفید خواهد بود. این ادویه حاوی فیبر خوراکی بوده که به سلامت دستگاه کوارش کمک کرده و سبب شادابی و نشاط می شود. مصرف این ادویه درآشپزی طعم لذت بخشی به غذاهای شما خواهد داد. از این ادویه در انواع غذاها مانند ماکارونی ، پاستا ، لازانیا ، دیزی ، سیب زمینی ، سس های گوجه ، املت ، نیمرو ، استانبولی ، پاپکرن میتوانید استفاده کنید.

روش استفاده از پودر گوجه:

می‌توانید این پودر را با آب درست کنید تا رب گوجه ‌فرنگی تقریباً خوب به شما بدهد. از آن برای تهیه سس پیتزا، سس ماکارونی یا هر کاربرد دیگری که به رب یا سس گوجه فرنگی نیاز دارد، استفاده کنید. از آن در دستور پخت ماکارونی خود استفاده کنید تا نودل ها رنگ قرمزی پیدا کنند.

بهتر است این ادویه در جای خشک و خنک نگهداری شود و معمولا تا یک سال قابل نگهداری است. همچنین برای جلوگیری از چسبندگی می توان آن را در فریزر قرار داد. طعم آن، طعم پودرگوجه فرنگی غلیظ است. تمام شیرینی و اسیدیته گوجه فرنگی غلیظ شده به شکل پودر است.

پودر گوجه

خواص مهم پودر گوجه:

  • پودر گوجه حاوی آنتی اکسیدانهای قوی است که می تواند از تخریب اکسیداتیو هم در غذاها و هم در داخل بدن جلوگیری کند. آنتی اکسیدان‌ های موجود در گوجه فرنگی، از سلول‌ها در مقابل آسیب‌های ناشی از رادیکال آزاد محافظت می‌کنند.
  • از آنجایی که حاوی مواد معدنی از جمله منیزیم و آهن است برای سلامت استخوانها و فشار خون بسیار مناسب است. آهن برای ساخت هموگلوبین و کمک به عملکرد ماهیچه ها مورد نیاز است.
  • ویتامین A برای سلامت چشم، سلامت استخوان و همچنین برای سلامت سایر بافت های بدن مهم است. ویتامین C برای سیستم ایمنی بدن شما و همچنین برای تولید کلاژن و سلامت پوست مهم است. ریبوفلاوین برای تولید انرژی و همچنین عملکرد سلولی مهم است. نیاسین برای کمک به بدن برای تبدیل غذا به سوخت ضروری است.
  • پودر گوجه به دلیل دارا بودن از فیبر خوراکی حرکات روده را منظم تر می کند. به محافظت از سلامت دستگاه گوارش و همچنین به کاهش وزن کمک کند. محققان دریافتند مصرف گوجه فرنگی باعث می شود فرد برای مدتی طولانی احساس سیری کند. این امر در کنترل وزن افراد می تواند موثر باشد.
  • لیکوپن و فیبر هر دو برای پیشگیری از انواع مختلف سرطان موثر هستند. مطالعات نشان داده اند که لیکوپن می تواند به کاهش خطر ابتلا به چندین سرطان از جمله سرطان پروستات و سینه کمک کند. فیبر موجود در پودر گوجه فرنگی می تواند به پیشگیری از سرطان روده بزرگ کمک کند.
  • پوکی استخوان با تراکم استخوان کم استخوان مشخص می شود. برخی از مواد معدنی موجود دراین پودر می توانند به پیشگیری یا کاهش آن کمک کنند.
  • آهن موجود دراین ادویه می‌تواند با بازگرداندن گلبول‌های قرمز خون به سطوح طبیعی، به رفع کمبود آهن کمک کند.
  • مصرف این ادویه به صورت مداوم خطر حمله قلبی را کاهش می دهد. همچنین لیکوپن موجود در این پودر از ایجاد کلسترول های خطرناک در بدن محافظت می کند.

پودر گوجه فرنگی


برای خرید پودر گوجه و خرید پودر گوجه عمده، بهتر است به فروشگاه‌های معتبر مراجعه شود.


پودر انبه چیست؟

پودر انبه محصول به دست آمده از اسلایس خشک انبه وارداتی است که به عنوان یک چاشنی و طعم دهنده در بعضی از غذاها استفاده می شود و جزء اصلی سُس فلافل و تهیه فلافل است. اصالتاً پودر انبه محصول کشور هند می باشد که به جهت دارا بودن مواد مغذی در آن، در صنعت آشپزی استفاده می شود. فروشگاه اویس پودر انبه درجه یک و بدون ناخالصی را در بسته های کاملا بهداشتی و تمیز خدمت شما مشتریان عزیز عرضه می نماید.

پودر انبه در غذا

کافی است مقداری از پودر انبه را به غذای خود اضافه کرده و هم بزنید. به راحتی می توانید به این روش از پودر انبه در انواع غذاها، سوپ ها، سالادهای خود استفاده نمایید و از خواص و عطر آن بهرمند شوید.

 پودر انبه چه استفاده ای دارد؟

از پودر انبه در تهیه سالاد، پاستا، ترشی انبه و سُس انبه استفاده می شود. همچنین از پودر انبه به عنوان ادویه ای گرم و معطر در طبخ ماهی و مرغ برای از بین بردن بوی زهم آن ها نیز استفاده می شود.

پودر انبه چه مزه ای دارد؟

پودر انبه طعمی ملایم نزدیک به تند دارد و تلخی حاصله از وجود موادی با پودر هسته ی انبه می باشد.

پودر انبه

 خواص پودر انبه

- پودر انبه هضم غذا را بهبود می بخشد و به مبارزه با اسیدیته کمک می کند.

- انبه دارای آنتی اکسیدان های قدرتمندی است که حرکت غذا را در روده به خوبی کنترل می کند و با یبوست و نفخ حاصل از غذا مبارزه می کند.

- مصرف پودر انبه به همراه غذا می تواند به بهبود دستگاه گوارش کمک کند.

- پودر انبه چربی را کاهش داده و خطر ابتلاء به بیماری های قلبی و عروقی را کم می کند.

- پودر انبه در درمان کم خونی مؤثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می بخشد.

- پودر انبه حاوی مقادیر فراوانی ویتامین A و E و C می باشد به طوری که در صنعت داروسازی نیز از آن استفاده می شود. وجود این ویتامین ها در پودر انبه، سموم مضر بدن را از بین می برد و بدن را سم زدایی می کند.

- همچنین پودر انبه سرشار از آهن می باشد که به نظر می رسد برای خانم های باردار می تواند بسیار مفید باشد. با این حال قبل از مصرف حتما با پزشک مشورت شود.

- پودر انبه به دلیل داشتن ویتامین A از چشم ها محافظت می کند و با مصرف منظم آن می توان بینایی خود را بهبود بخشید. همچنین از بیماری های مربوط به چشم مانند آب مروارید نیز جلوگیری می کند.

- پودر انبه به از بین بردن آکنه و جوش کمک می کند و می تواند به عنوان یک اسکراب ملایم برای پوست استفاده شود. این باعث می شود پوست شما تمیز، شفاف و نرم باشد.

چگونه با پودر انبه سس درست کنیم؟

.برای تهیه سس انبه ابتدا در ظرفی سرکه سفید ریخته و پودر انبه را به آن اضافه می کنیم و به آن نصف لیوان آب اضافه می کنیم. بعد موادمان را خوب هم می زنیم به طوری که یکدست شود. بعد از حدود 4 دقیقه هم زدن بلافاصله مواد را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. اگر بین هم زدن و قرار دادن بر روی شعله فاصله بی افتد، مواد ته نشین می شود و باید دوباره سس انبه را هم بزنیم.

بعد از آنکه مواد را روی شلعه قرار دادیم مرتب شروع به هم زدن می کنیم تا جوش بیاید و آهسته آهسته غلیظ شود. این کار حدودا 10 دقیقه طول می کشد. وقتی سس انبه بسیار رقیق شد از روی حرارت برمی داریم. پس از سرد شدن سس انبه را درون یخچال نگهداری می کنیم. از سس انبه می توان ظرف مدت یک الی دو ماه استفاده نمود.

 عوارض پودر انبه

پودر انبه به دلیل طبع بسیار گرمی که دارد مصرف آن برای افرادی که دارای اگزما می باشند توصیفه نمی شود. همچین مصرف پودر انبه برای افراد گرم مزاج نیز مورد تایید نمی باشد.

پودر انبه برای لاغری

پودر انبه در کاهش وزن بسیار مؤثر است زیرا حاوی کربوهیدرات کم است. علاوه بر این پودر انبه دارای آنتی اکسیدان می باشد که به تقویت متابولیسم کمک کرده و به شما کمک می کند تا در همان وزن، ثابت بمانید.

نگهداری پودر انبه

برای حفظ خواص و عطر پودر انبه حتما لازم است که از ظرف های دربسته برای نگهداری از آن استفاده کنید. البته لازم به ذکر است که فروشگاه اویس پودر انبه را در پاکت های زیپ دار بسته بندی کرده و این امر سبب شده است که عطر و خواص پودر انبه حفظ شود. پس از هر بار استفاده کافی است زیپ پاکت ها را محکم ببندید تا محصولتان به خوبی نگهداری شود.


پودر انبه


برای خرید پودر انبه و خرید پودر انبه عمده، بهتر است به فروشگاه‌های معتبر مراجعه شود.



طرز تهیه خورشت لپه خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی مثل رستورانی + ترفند خوشمزه‌تر شدن

خورش قیمه یکی از غذاهای محبوب و اصیل ایران است. برای مشاهده طرز تهیه یک خورشت قیمه مجلسی خوشمزه و جا افتاده مثل قیمه رستورانی همراه بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی باشید.

طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی


مواد لازم برای تهیه خورش قیمه

گوشت خورشی همراه با چربی۵۰۰ گرم
لپه۲۵۰ گرم
پیاز متوسط۲ عدد یا یک عدد بزرگ
لیمو عمانی۳ عدد
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری سر پر
چوب دارچین۱ عدد
نمکبه مقدار دلخواه
فلفل سیاهبه مقدار دلخواه
زردچوبهبه مقدار دلخواه
آردیک قاشق غذاخوری
سیب زمینیبه تعداد دلخواه
روغنبه میزان لازم
آببه مقدار لازم
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:


برای خرید لپه و خرید لپه عمده، بهتر است به فروشگاه‌های معتبر مراجعه شود.

طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی با سیب زمینی

لپه را پاک کرده و دو سه ساعت قبل از پخت خیس کنید.

طی این مدت یکی دو بار آبش را عوض کنید.

لیمو عمانی ها را سوراخ کرده، یک ساعت خیس کنید تا تلخی شان گرفته شود.

پیاز را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا سبک شود.

گوشت را در آب کش قرار داده و رویش آب جوش بریزید تا رنگش تغییر کند.

این کار باعث خوشرنگ شدن قیمه شما خواهد شد.

سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.


طرز تهیه خورشت قیمه نذری برای ۵۰ نفر و بیشتر • قیمه ماه محرم

امروز در بخش دستور آشپزی با طرز تهیه قیمه نذری به تعداد زیاد و فوت و فن …


وقتی رنگ گوشت عوض شد، لپه را اضافه کنید و تفت دهید.

اکنون فلفل و زردچوبه یا ادویه دلخواه خود را ریخته و خوب تفت دهید تا عطر آنها خارج شود.

برای عطر بیشتر چوب دارچین بریزید و تفت دهید.

رب را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آن برود و با مواد ترکیب شود.

یک قاشق آرد را گوشه ای از ظرف ریخته و هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

سپس آب جوشیده اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید.

لیمو عمانی ها را اضافه کرده و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم خوب جا بیفتد و گوش و لپه نرم شوند.

اواخر پخت پخب دارچین را از خورش خارج کنید.

نیم ساعت آخر پخت، در قابلمه را نیمه باز بگذارید تا روغن روی خورش بیاید.

سیب زمینی ها را سرخ کرده و هنگام سرو خورشت قیمه مجلسی را با آنها تزیین کنید.


با تزیین سیب زمینی به شکل رز ذوق و سلیقه خودتان را به رخ مهمان …


طرز تهیه خورش قیمه مجلسی

طرز تهیه خورش قیمه مجلسی

نکات و ترفندها خوشمزه شدن قیمه

خورشت قیمه مجلسی را می توانید یا گوشت چرخی و یا گوشت مرغ هم درست کنید.

در صورت تمایل اواخر پخت یک قاشق زعفران دم کرده بریزید تا خورش قیمه مجلسی خوش رنگ تر شود.

بهتر است از چوب دارچین به جای پودر دارچین استفاده کنید تا خورش خوش رنگ تر شود.

تفت دادن لپه خورش را خوش عطر و طعم تر می کند.

اگر در خوردن چربی مشکلی ندارید چند تکه دنبه همراه پیاز تفت دهید.

برخی در قیمه هل و گلاب می ریزند.

می توانید اواسط پخت،  به خورش کمی پیاز داغ سرخ شده اضافه کنید.

قیمه را می توانید با بادمجان سرخ شده و سیب زمینی تزیین کنید.

خورشت قیمه مجلسی نباید زیاد آبدار یا کم آب باشد.

برای مهمانی های رسمی خورش قیمه را با پلو زعفرانی سرو نمایید.

رنده کردن پیاز موجب لعاب دار شدن خورش می شود.

ریختن کمی پودر پیاز خورش را خوشمزه تر می کند.

برای خرید پودر کاری و خرید پودر کاری عمده، بهتر است به فروشگاه‌های معتبر مراجعه شود.

گوشت را حسابی تفت دهید تا در حین پخت وا نرود.

اگر میخواهید خورش شما لعاب دار و جا افتاده شود یک ساعت آخر پخت یک قاشق پودر(جو دوسر پرک )بریزید.

برای خوشرنگ تر شدن خورش، یک قاشق چایخوری پودر لبو را در آب حل کرده به خورش اضافه کنید.

برای اینکه قیمه روغن بندازد یک ساعت آخر پخت درب قابلمه را نیمه باز بگذارید یا کلا درب قابلمه را برداشته و حرارت را کم کنید.

طرز تهیه خورش فسنجون با مرغ و خورشت قورمه سبزی رو هم ببینید.


منبع:

http://iransamakco.rozblog.com/post/62

طرز تهیه خوراک ماش لذیذ و شگفت‌انگیز

طرز تهیه خوراک ماش

طرز تهیه خوراک ماش غذا با ماش نی نی سایت خوشمزه با سیب زمینی xvc jidi o vh lha

خوراک مشا یکی از انواع خوراک های سالم و بسیار خوشمزه ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. ماش یکی از حبوبات بسیار مفید و مقوی می باشد که زادگاه اولیه آن ایران است. ماش منبع غنی پروتئین و فیبر است. غذاهای پخته شده با ماش معمولا به علت خاصیت کاهندگی کلسترول و قند خون و ویتامین B6 به عنوان غذای رژیمی و برای استفاده از بیماران دیابتی و بیماری های واگیردار و وعفونت های ویروسی مانند انفولانزا و سرماخوردگی توصیه می شود. خوراک ماش یک غذای رژیمی و ساده و خوشمزه است که منبع عالی ویتامین های E ، C، B ، A و کلسیم و آهن و پتاسیم و سرشار از انتی اکسیدان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی , طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با سیب زمینی , طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با قارچ

برای خرید ماش و خرید ماش عمده، بهتر است به فروشگاه‌های معتبر مراجعه شود.

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی

خوراک لوبیا چیتی یکی از محبوب ترین غذاهای فوری میان مردم جهان است که بیشتر به عنوان صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد

مواد لازم برای 4 نفر
ماش2 پیمانه سرخالی
بلغور گندم2 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی1 عدد بزرگ
عصاره گوشت، مرغ یا پای مرغ1 تکه کوچک
آب4 لیوان
نمک و فلفل قرمزبه مقدار کافی
روغنبه مقدار کافی

دستور پخت خوراک ماش

مرحله اول

برای تهیه خوراک ماش خوشمزه و مجلسی ابتدا ماش را از یک شب قبل در یک کاسه آب می ریزیم تا نفخش گرفته شود. در صورت امکان چند بار آب آن را عوض می کنیم تا نفخ ماش به طور کامل گرفته شود.

مرحله دوم

ماش خیس خورده را همراه با بلغور گندم شسته شده درون یک قابلمه مناسب ریخته و حدود 4 لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا ماش و بلغور به طور کامل پخته شوند. زمان پخت آن حدود 1 ساعت است.


مرحله سوم

پیاز را ریز خرد کرده یا رنده می کنیم و با مقدار کمی روغن در ماهیتابه سرخ می کنیم تا پیاز ها سبک و طلایی شود. رب گوجه، نمک و فلفل قرمز را به پیازهای سرخ شده اضافه می کنیم تا رب گوجه کمی تفت بخورد و رنگ آن باز شود.

طرز تهیه خوراک لوبیا سبز , طرز تهیه خوراک لوبیا سبز مجلسی , طرز تهیه خوراک لوبیا سبز دونفره

برای خرید لوبیا چیتی و خرید لوبیا چیتی عمده، بهتر است به فروشگاه‌های معتبر مراجعه شود.


طرز تهیه خوراک لوبیا سبز

خوراک لوبیا سبز یکی از انواع غذاهای خوشمزه پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود

مرحله چهارم

بعد از گذشت یک ساعت که ماش و بلغور پخته شد، مخلوط پیاز سرخ شده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم و کاملا هم می زنیم تا یک دست شود. پس از آن به دلخواه عصاره گوشت یا پای مرغ یا آب مرغ را به قابلمه در حال جوش اضافه می کنیم.


مرحله پنجم

سپس به خوبی هم می زنیم و با شعله کم اجازه می دهیم تا جا بیافتد. در ادامه سیب زمینی را پوست کنده و به صورت نگینی خرد می کنیم و در مقداری روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم تا بعد از پخت کامل غذا و در زمان سرو روی خوراک بریزیم.

مرحله ششم

این غذا را می توان با چند برگ جعفری تازه تزیین کرده و به همراه نان سرو کنیم. توجه دشاته باشید که اگر این غذا به عنوان غذای رژیمی استفاده می شود، می توان سیب زمینی سرخ کرده را از دستور غذا حذف نمود.

طرز تهیه عدسی , طرز تهیه عدسی شیرازی , طرز تهیه عدسی اسان

برای خرید عدس و خرید عدس عمده، بهتر است به فروشگاه‌های معتبر مراجعه شود.

طرز تهیه عدسی

عدسی یکی از انواع آش های اصیل و سنتی ایرانی است که به عنوان صبحانه سرو می شود

مرحله هفتم

همچنین نیاز نیست پیاز کامل سرخ شود و در حد سبک شدن در مرحله دوم کافی است. میزان مصرف روغن هم بسته به رژیم غذایی می تواند متغیر باشد و برای سلامت غذا، توصیه می شود میزان روغن مصرفی کاهش یابد.


منبع: http://iransamakco.rozblog.com/post/61